Foto's Groot overleg conventie

Donderdag 10 november 2011

Ons 12 leden tellend organisatie comité is het hele jaar al druk in de weer om een zo perfect mogelijke conventie te organiseren. Alhoewel de andere 23 Famkes voortdurend worden geïnformeerd over de vorderingen, hadden we toch behoefte om eens met onze hele groep uitgebreid meningen uit te wisselen. Dit overleg heeft plaatsgevonden op 10 november. Iedereen was opgetogen en enthousiast. Er is veel informatie uitgewisseld en de ideeën vlogen over en weer. Oftewel: we kunnen met tevredenheid terugkijken op een zeer insprirende voorpret avond! HAT SIL HEVE

Sanna en Marga verwelkomen de Famkes voor ons clubhuisDe Famkes in serieus overleg (en dat in een desorganisatie :-))Ter verhoging van de voorpret hebben we de ruimte versierdOnze mascotte Hatty, Countess of Frisian op haar troontje

Meer albums