Foto's Voorbespreking met burgemeester Tjeerd van der Zwan

Woensdag 18 april 2012

Op donderdag 18 april hebben Vice Queen Antamea, Vice Queen Adeline en Queen Afrodyn een bezoek gebracht aan onze goodlooking burgemeester Tjeerd van der Zwan. Hij had reeds tijdens de kennismakingsreceptie met de burgers van Heerenveen aan Antamea en Afrodyn toegezegd dat hij de conventie graag opent. Zes dagen voor de grote dag is het dan ook hoogste tijd om de details te gaan bespreken. Het is een bijzonder vrolijk gesprek geworden. Hij liet communicatieadviseur Arjen Glas een foto van ons vieren maken en zette det gelijk op twitter. Ook bood onze burgervader spontaan aan onze gasten persoonlijk te gaan verwelkomen op het NS station! Verder had ie een heel ondeugend idee voor de opening :-). Dus onze burgemeester heeft niet alleen de looks, maar is ook van binnen super mooi: sociaal, hip en een beetje ondeugend, als ie een vrouw was gingen we hem gelijk inlijven in ons chapter!

VQ Antamea, VQ Adeline, Burg.m.Tjeerd vd Zwan, Q Afrodyn   

Meer albums