Foto's Versiering van de feestlocatie Fryslân Fean Plaza

Maandag 23 april 2012

Het feest is letterlijk begonnen op maandag 23 april, toen een heleboel Famkes, velen vergezeld van hun echtgenoot, een start hebben gemaakt met het versieren van de feestruimte. Het is een bijzondere dag geworden. Toen Queen Afrodyn 's middags met een bus vol goodiebag artikelen kwam aangereden, raakte ze helemaal ontroerd bij het zien van haar Famkes en de resultaten van hun werk. In één woord fantastisch! En onze mascotte Hatty, Countess of Frisia, stond al op haar eigen plekje op het toneel, waar ze twee nachtjes helemaal alleen moet slapen, in afwachting van onze gasten :-).

Hatty, Countess of Frisian, in haar upppie op het toneelEr wordt met man en macht, groot en klein hard gewerktOok kleindochter Danique van Boukje draagt haar steentje bij...haar zus Celeste eveneens en beide in de juiste outfit, leuk!
Tijd voor een gezellige break: VQ Antamea, Tine en GeesjeLady Grace herself met een bijzondere constructie in de weerEn alles tot in de Friesche Haagje puntjes verzorgd! 

Meer albums