Foto's 01 Voorbereiding in de ochtenduren van de conventiedag

Woensdag 25 april 2012

Reeds in alle vroegte zijn onze Famkes, vaak samen met hun echtgenoten, op pad gegaan om het centrum van Heerenveen in rood en paars te tooien. Ook in Fryslân Fean Plaza is de versierploeg reeds om 08.00 uur aanwezig.

Theo op zoek naar de speciaal gemerkte te versieren palenen Barones Afke draagt door versieringscie. gemaakte hoedenChapeau voor Boekhandel Overdiep die ook in de kleuren gaatDe eigenaar van Overdiep brengt de versiering zelf aan!
Steenwijk Schoenen heeft zijn etalage eveneens aangepastFreule Anitha is in alle vroegte van verre gekomen te helpenOnze trots Willem Duisenberg hoort er ook helemaal bijGravin Gwendolyn+Alexia zetten Lady Grace haar baldakijn op
Kraamhoudster Karla Jalving met links haar assistenteKarla haar vader poseert met het bord van zijn dochterGravin Gwendolyn en Lady Catherine versieren buitenkant FPGravin Gwendolyn kijkt er uiterst serieus bij ....
...en Alexia steekt in uiterste concentratie zelfs haar tong uitPinkhatter Marga brengt versiering aan op de fraaie baldakijnGastvrouwen Elske en Tine bereiden ontvangst gasten voor.....en krijgen daarbij hulp van de andere Famkes

Meer albums