Foto's 05 Hat sil heve en hoe: Het feest in Fryslân Fean Plaza

Woensdag 25 april 2012

Beeldverslag van het feestelijke conventiegebeuren in Fryslân Fean Plaza: de gasten, de opening, optredens, kramen etc. etc. 

De Silverleaf Brassband treedt al spelend Fean Plaza binnenVice Queen Antamea kijkt glunderend uit naar een slokje koffieen de door de Famkes gemaakte rammelaars worden gebruikt!
en is er ook tijd voor praatje, koffie en friese lekkernij...worden de kramen direct druk bezocht...... en het rood en paars serieus bewonderd......terwijl ondertussen anderen zitten aan een heerlijk bakje...
...zijn ook redhatters voor djembe dans op toneel gesprongen......en hebben duidelijk plezier....Famke Tine doet vrolijk mee met eigen gemaakte rammelaarsHet toneel gevuld met swingende redhatters....
...en anderen swingen op de barkrukken vrolijk mee!De aandacht is er volop...het is een indrukwekkend toneel: djembe en redhatladiesNa het djembe heten de Famkes de gasten al zingend welkom
Queen's secretary Lady Grace kondigt Queen Afrodyn aan....Queen A heet gasten welkom en kondigt de burgemeester aanBurgemeester Tjeerd van der Zwan houdt zijn openingsspeechBurgemeester ontvangt de 1e Proud Packaging goodiebag
Na door burgemeester aangekondigde fluitsignaal van Q A.......drinken we op ons aller gezondheid en vrolijke samenzijn....stralende gezichten op een stralende dag.....Gezamenlijk proosten op een mooie dag vol fun and friendship!
Het eerste optreden na de opening: 2 Recht 2 Averecht....... een grandioos succes...Van het salonorkest Madam Bonjour is ook intens genotenGreep uit vele kramen: De hele fraaie van a Beautiful Story ....
... ons Famke Boukje met haar eigen prachtige sieraden.......de drie masseuzes van Massage Friesland......brillen en hoeden........Famke Ingrid heeft bij 'n kraam een nieuwe hoed gescoord..
...kraam met originele (redhat) kaarten.......de smaakvolle kraam van Kapsalon Jalving.......gebreide sjaals........koopwaar t.b.v. goede doel studentenproject in Nepal....
...en in de nagelstudio Famke Jonkvrouw Pauliena Albertina't Smartlappenkoor Kommer en Kwel eveneens 'n groot succesEen deel van de gasten trotseren het weer en hup op tribuneHet Friesche Haagje vaantje aan de over te dragen vlag.stok
Queen Afrodyn draagt vlaggenstok over aan Talented LadiesViceQueenMary uit Cap. ad IJ. geeft voorzet conventie 2013...en haar chapterettes de Talented Ladies zingen hun clubliedAfsluitend de Famkes op 't toneel die 'n staande ovatie krijgen!

Meer albums