Foto's Beeldweergave van hele dag: Hat sil heve hat west.... en hoe!!!

Donderdag 26 april 2012

Onderstaande foto's geven een algehele weergave van de conventiedag, om in één adem door van de hele dag (na) te kunnen genieten.

Start versierploeg 8.00 uur 's ochtends w.o. Janke en AnithaFamke Afke versiert de route met hulp van echtgenoot Theo De baldakijn als erepoort voor de gasten wordt opgezetOnze hulpechtgenoten gingen ook in stijl: hier Theo en Berend
't Mediateam neemt het draaiboek in alle vroegte  nog 1x doorVQ Adeline in overleg met chauffeur Arie over ontvangstRedhatters bij het station in afwachting van komst treinenrechts:Jonkvrouw Paulina Albertina bij afgifte van de bordjes
Vice Queen Antamea op het station met teamleidster politieDansende Burgervader met Queen AfrodynHetto:getrouwd met 'n Famke en plotseling redhatfotograaf:-)De trein uit Leeuwarden arriveert als eerste om 10.27 uur
Het perron begint zich rood en paars te kleurenHet kleine Heerenveense stationnetje vrolijk gekleurdNu ook de trein uit Zwolle is gearriveerd wordt het dringen Mediateamleden Theo en Berend met Alexia (Renny)
Gelogeerd in Heerenveen, dan gezellig met bus naar stationDe stoet begint zich te verzamelen en op te stellenPinkhatters Sanna en Marga voorop met ons vaandelDe stoet heeft zich vanaf het station in beweging gezet...
... en de optocht slingert zich richting het centrumDe Reade Wiven uit Buitenpost met origineel eigen bord De optocht zoals altijd een grootse happeningFamke echtgenoot Cor in zijn rol als RHS conventiefilmer
De Silverleaf Brassband zorgt voor een swingende wandeling Plaatsnaambordjes tonen de komst van gasten uit 't hele landDe winkelstraat is nooit eerder zo kleurrijk geweestHeerenveen kan niet vrolijker.....
De Dracht voor even rood en paarsVrolijke redhatters langs prachtig versierde boekhandelQueen Antonia-Grou kwam met de meeste redhats: totaal 19!De vrolijke redhatstoet
Het centrum verlaten en op naar het Abe Lenstra StadionDe politie heeft eveneens een bijdrage aan 't succes geleverdDeel van 't mediateam in afwachting van gasten bij Fean PlazaSimply Red uit Grou in een gezellige pose met elkaar
Burgemeester liet zich vergezellen door zijn pr adviseur ArjenAankomst chapter Wageningen met Queen Dolly DotDe fantastische door Lady Grace gemaakte baldakijn
Bij binnenkomst in FP eerst lekker aan de koffie met gebakDe Famkes zingen hun clublied ter welkom van de gastenDe eerste goodiebag is voor onze enthousiaste burgemeester
Na het openingswoord van de burgemeester een toast Ademloos luisterend naar het cabaret met welkomst glaasjeDe ene helft van 2 recht 2 averecht: een grandioos succes..............en de andere helft was eveneens heeeeeel grappig
Het lunch buffet lieten de dames zich goed smakenSalonorkest  Madame Bonjour verzorgde heerlijke lunchmuziekVeel dames gingen heerlijk zitten te lunchen......... en anderen huppelden met een broodje langs de kramen
De gasten genoten ook intens van het 2e deel van het cabaretDe kleurrijke kramen met hun kleurrijke bezoekstersVrolijke boelKleurrijke gasten
Smartlappenkoor Kommer en Kwel: helemaal LEUK!Gezellig redhatshoppenDeze hoed is duidelijk van een Famke :-) en wel van Janke
Een deel van de gasten bij harde wind op de tribuneEn Famke Janke trotseerde het slechte weer eveneensBuiten was er ook 'tiid feur in pafke'De dames hebben het zichtbaar reuze naar de zin
Er heerst letterlijk een swingende sfeerDe vrolijkheid straalt ervan afQueen Afrodyn draagt vlaggenstok over aan Vice Queen MaryTalented Ladies uit Capelle tonen foto's van hun leden
Ter afsluiting roepen de Famkes: Oant moarn!Q.A. bij vertrek  met 'n journalist van De Telegraaf in gesprek't Einde van de conventie in Fean Plaza: Famkes moe+voldaanLady Grace tijdens de heerlijke afterparty in ons clubhuis PK
21 mei: alsnog overhandiging schilderij aan Burgemeester   

Meer albums