Foto's Open Stal te Oldeberkoop

Zaterdag 1 augustus 2009

Met een klein groepje Famkes zijn we op 1 augustus naar de kunstroute Open Stal geweest. Een bjusterbaarlik moai barren! Heel bijzonder al die verschillende soorten kunst op zeer diverse locaties: langs de weg, in het water en in ateliers en schuren. Ook al waren we door de vakanties slechts met zes dames, de pret was er niet minder om. Eén van de hoogtepunten was de huldiging van onze Vice Queen Unica, aangezien zij de 5.000ste bezoekster was.

We starten de middag gezellig  met thee en gebak bij Lunia...Queen Afrodyn en Vice Queen Unica poseren graag samen.......en er is overduidelijjk iets heel grappigs voorgevallen...Vice Queen Unica wordt gehuldigd als 5.000ste bezoekster
Onder leiding van een leuke gids hebben we een rondleiding...waarbij Sanna de rol van fotofreule op zich heeft genomen...en we in het bos ademloos kijken naar........de schrijver in een vijver: prachtige fascinerende kunst...
... ook is er heel veel kunstwerk binnen te bewonderen.......in de meest uiteenlopende vormen........ en materialen.......en kleuren: We hebben veel en fraai cultuur opgeschnoven!

Meer albums