Foto's Sint-Kerst avond in Boornzwaag

Dinsdag 14 december 2010

Net als vorig jaar hebben we weer enorm genoten van een SUPER Kerst/Sint-avond bij Fenneke in haar prachtiige monumentale boerderij in Boornzwaag.
Paulien, Marika, Wyp, Ingrid, Boukje, Tineke H., Sanna, Sjoukje, Betty, Marian, Jennifer, Sylvia, Renny, Gerry en Froukje zijn weer heerlijk verwend door Fenneke, Willemien en Janke. Aanvankelijk hadden ook Minke, Marja en Anitha zich aangemeld, maar helaas zagen die zich genoodzaakt wegens gezondheidsredenen het feest aan zich voorbij te laten gaan.
Bij binnenkomst lonkten alle lekkernijen ons al toe en werd er over en weer vol bewondering bekeken in wat voor fraaie rode en paarse kleedjes we ons nu weer gehuld hadden. Vooral de nieuwe fantastische petticoat van Jennifer oogstte veel bekijks. Onze Digifreule Sjoukje heeft ook dit fraaie kledingstuk op de gevoelige plaat vastgelegd. Fenneke heeft de avond geopend en nodigde ons uit om vooral lekker te gaan snoepen van alle heerlijkheden. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd en onder luid gebabbel en gelach, hebben we ons te goed gedaan. Vervolgens heben we allemaal iets van de cadeauberg uitgezocht, waarop iedereen een presentje met een gedicht had neergelegd. Toen gingen we om de beurt de gedichten voorlezen en het bijbehorende present uitpakken. Het ene RedHat vers nog mooier dan het andere. Uit de gedichten sprak de heerlijke vriendschap die we inmiddels met elkaar hebben opgebouwd. De geschenken vielen allemaal in de smaak, het ene nog meer dan het andere. Echter, wat je had gepakt, mocht je niet houden, want we gingen een dobbelspel spelen, waarbij iedere worp een andere betekenis had. Zo moest je bijvoorbeeld bij 3 allemaal je pakje aan je rechterbuurvrouw geven. Het liefst gooiden we een 4, want dan mocht je een pakje stelen van een ander.... We hebben drie ronden gespeeld en de hilariteit was groot, heerlijk.
Ondertussen zijn we door onze gastvrouwen verwend met glaasjes wijn en een heerlijk hapjes buffet. Ook heeft Digifreule Sjoukje nog een aantal Famkes geportretteerd voor onze website die niet in de gelegenheid zijn geweest bij Theo op de kiek te gaan.
Op het moment dat het dobbelspel stopte behield iedereen het pakje wat zij op dat moment in haar bezit had. Zo vertrok de één met een felbegeerde gloeiend man, was een ander Famke heel blij met een sexy rood jurkje voor haar dochter, en een andere heel gelukkig met een engel voor een heeel intens verdriet. Alle cadeautjes waren met zorg uitgekozen. Al met al hebben we weer van een zeer bijzondere avond mogen genieten. Fenneke, Willemien en Janke: nogmaals SUPER bedankt!

De fraaie tafel met op voorgrond Fenneke en V-Q Deux Jennifer toont onder grote hilariteit haar fraaie petticoatQueen Afrodyn aan het woordMarika en Froukje kiezen een cadeau
Op de voorgrond Boukje (l) en RennyBetty met haar fraaie pas aangeschafte hoofdversieringDe sfeer was een stuk vrolijker dan de kleur van deze foto :-)Ingrid met twee van de meest favoriete cadeaus
Paulien straalt als ze even de stralende man in haar bezit heeftUiteindelijk mag Sjoukje met de brandende man naar huis...  

Meer albums