Foto's Nieuwjaarsborrel bij Queen Afrodyn

Donderdag 6 januari 2011

Op donderdag 6 januari hebben Wietske, Paulien, Vice-Queen Deux, Monique, Gerrie, Ingrid, Jannie, Anitha, Tine, Janke, Sanna, Marga, Marja, Sjoukje, Betty, Jennifer, Geesje, Sylvia, Renny, Jolanda, Gerry, Afke en Elske, samen met Queen Afrodyn op het Nieuwe Jaar geklonken. De sfeer was gelijk super gezellig. De Famkes waren allemaal gastvrouw, want de inwendige mens werd gezamenlijk verzorgd middels de meegebrachte verrukkelijke hapjes en drankjes. Zo zocht ook iedereen zelf een weg in de kasten en laden van Queen Afrodyn naar verdere benodigdheden. Er is enorm veel gelachen en geklessebest. Ook de zes per 1 januari opgenomen nieuwe leden waren bij de borrel aanwezig. Deze Famkes gaven in de loop van de avond enthousiast aan graag tot onze chapter toe te treden, waarop ze de ledenpin kregen uitgereikt. Na zo'n vijf uren in een uitgelaten warme sfeer met elkaar te hebben doorgebracht zijn de Famkes in een opperdebeste stemming huiswaarts gekeerd.
Zo met elkaar een avond te verzorgen, is een grandioos succes gebleken, waar we met z'n allen met veel genoegen op terug kijken.

Superplaatje van Digifreule Sjoukje middels zelfontspannerEen babbelende Queen temidden van haar FamkesJanke, Tine, Geesje, Gerrie en Jolanda V.l.n.r. Tine, Geesje en Elske
Renny poseert blij naast Prinsgemaal Doede, met links GerrieAfke ontvangt de ledenpin, met in 't midden Vice-Queen DeuxOok Wietske Aarts ontvangt haar ledenpinGerrie Douma krijgt haar ledenpin opgespeld door Afrodyn
Onze nieuwe Pinkhatter Marga KuipersAfke de VriesJennifer mooi ingelijst....Deux en Afrodyn komen letterlijk uit de kast :-)

Meer albums