Foto's Ladiesday op de drafbaan van Victoria Park Wolvega

Zaterdag 7 mei 2011

Van ons uitje naar drafbaan Victoria Park op zaterdag 7 mei hebben maar liefst 24 Famkes genoten, 22 met rode hoed en 2 met roze hoed.
Bij aankomst om 17.00 uur op het Park, kwamen de eerder gearriveerde Famkes Jennifer, Boukje en Afke ons al tegemoet met een glas Prosecco en de blijde boodschap dat ze door de organisatie waren benaderd om de prijs van de eerste koers uit te reiken. Dus ja, dat was gelijk een hele leuke opsteker voor ons.
We zouden deze Ladiesday tevens benutten om ons tweejarig bestaan te vieren. Aan dit laatste is door alle drukte van weddenschappen, paardenrennen, eten, borrelen, stands bezoeken en uiteraard heerlijk rond wandelen niet uit de hoed gekomen. Op de avond zelf vond ik dat enigszins jammer, achteraf kan ik er smakelijk om lachen, want de Red Hat Society is immers een desorganisatie, dus we doen het helemaal volgens het boekje (al staat boekje weer haaks op desorganisatie.
Maar goed, de Famkes waren over het algemeen zeer bedreven in het invullen van de wedbriefjes en het aangaan van weddenschappen en behoorlijk fanatiek in het volgen van de rennen. Het weer werkte uiteraard ook goed mee, het was een heerlijke zwoele avond en bij het naar huis gaan om 22.00 uur gaf de temperatuurmeter maar liefst 24 graden aan!
Al met al was het een hele nieuwe ervaring zo op een drafbaan rond te huppelen en uit de vele enthousiaste reacties kan ik opmaken dat iedereen zich uitermate heeft vermaakt en een heerlijke relaxte avond heeft gehad en dat is nu krekt de bedoeling van onze fantastische Red Hat Society!

De paardenrennen in volle gang op de drafbaan in WolvegaHet invullen van de gokbriefjes is een serieus gebeurenDigifreule Sjoukje poseert voor eigen cameraSylvia, Marika, Marja en Kitje volgen een koers aan de baan
Marja, Renny en Digifreule SjoukjeBoukje, Kitje en Jennifer met de vrouwelijke jockeysOok Queen Afrodyn staat klaar om een prijs uit te reikenJockeys, Famkes en medewerkers vrolijk met elkaar op de kiek

Meer albums