Foto's Gezellig Tapas avondje bij Paul Kruger

Woensdag 28 september 2011

Op woensdag 28 september was het weer tijd voor ons seizoensdiner en ditmaal wederom in de vorm van een Tapasbuffet. Aanwezig waren: Geesje, Anitha, Ineke, Marika, Afke, Sanna, Queen Afrodyn/Froukje, Gerry, Boukje, Janke, Jannie, Fenneke, Renny, Vice-Queen Antamea/Paulien, Marja en ondergetekende. Na een zeer hartelijke ontvangst door René begon het alweer gezellig met een drankje en nootjes op het dakterras. Alras stond er binnen weer een super buffet klaar, even uitgelegd door René en konden we allen toetasten. Het meegenomen mascottedametje is onder grote bewondering geïntroduceerd, waarbij tevens een prijsvraag is uitgeschreven voor de verkiezing van de mooiste naam. Bij afwezigheid van onze Digifreule Sjoukje heeft Vice-Queen Antamea deze avond de foto’s genomen. Het eten was heerlijk, de drank vloeide rijkelijk, koffie met chocola toe, heerlijk gekletst en gelachen, oftewel wat wil een mens nog meer op zo'n mooie avond?
Opgetekend door Jennifer, a.k.a. Lady Grace, Queens' secretary

Een aantal Famkes stonden ter verwelkoming op het balkonHet aperitief hebben we achter op het balkon genotenOp de voorgrond links Gerry, staand Marika en zittend BoukjeSanna, Renny en Anitha in gesprek
Queen Afrodyn's welkomstwoord + wel en wee mededelingenDe Famkes luisteren glimlachend toeAnitha, Jennifer, Geesje en onze mascotteIneke, Marika, Afke en Sanna laten het hun lekker smaken
Geesje en Anitha in volle aandacht voor het heerlijke etenRenny, Fenneke, Jannie en Janke in serieus gesprekIneke heeft het zichtbaar reuze naar haar zinWe poseren graag samen met onze mascotte

Meer albums