Foto's Groot overleg conventie 2012 Hat sil heve!

Donderdag 10 november 2011

Het 12 leden tellend conventie comité is het hele jaar reeds druk in de weer met de organisatie van Hat sil heve. Ook de andere 29 Famkes worden steeds geïnformeerd, maar toch hadden we de behoefte om een keer met alle leden van Het Friesche Haagje om de tafel te gaan zitten. Dit groot overleg heeft plaatsgevonden op donderdagavond 10 november in de door ons versierde dameskamer van clubhuis Grand Café Restaurant Paul Kruger. Ook Samira van Bohemen, cultuur sociologe aan de Erasmus Universiteit was van de partij. Het is een super leuke bijeenkomst geworden. Er heerste grote betrokkenheid en de suggesties, tips en ideeën vlogen over en weer. Dit alles in een heerlijke sfeer. De Queen's secretary Lady Grace had voor de door haar gemaakte mascotte een naamsverkiezing uitgeschreven. Derhalve gaat ons fraaie kleinste Famke vanaf nu met de titel Hatty, Countess of Frisia door het leven. Onderstaand een fotoimpressie van een heerlijke voorpret avond van Hat sil heve!

Sanna en Marga verwelkomen de Famkes voor ons clubhuisDesorganisatie in serieus overleg: de organisatie moet perfect!Feestelijke ruimte met onze mascotte als stralend middelpunt Winnares Kitje verkiezing naam Hatty, Countess of Frisia
Rechtsachter cultuursociologe Samira van BohemenOnze Hatty, Countess of Frisia, tot in de puntjes verzorgd  

Meer albums