Foto's Nieuwjaarsborrel bij Queen Afrodyn

Woensdag 4 januari 2012

Voor het derde opeenvolgende jaar hebben we een heerlijke start gemaakt met een Nieuwjaarsborrel bij de Queen thuis. In totaal 27 Famkes (24 met rode en 3 met roze hoed) hebben een sfeervolle avond beleefd en niet in de laatste plaats doordat het weer een gebeuren door en voor de Famkes was. Iedereen had weer iets lekkers meegenomen, het ene nog verrukkelijker dan het andere. Het is weer een bijzonder vrolijk, warm en intiem samenzijn geworden, oftewel: we kunnen terugkijken op een geslaagde start van een nieuw Redhat jaar!

De openingstoast met vlnr Tineke, Betty, Paulien en IngridTine en MargjeGerrie, Hatty Countess of Frisia en BettyBetty, Afke, Monique en Ingrid
Poseren doen we altijd graagMarga, Sylvia en BettyTineke en AnithaDe schatkist van Afrodyn met ledenpins voor de nieuwe leden
Paulien krijgt haar ledenpin opgespeldTwee van onze nieuwe leden: Antschi en MargjeLady Grace haar schortDe Christmaspudding, gemaakt door Lady Grace
Afke, Lady Grace, Marga, Tineke, Paulien en Sanna In afwachting van een stukje overheerlijke ChristmaspuddingBarones Afke laat het zich lekker smakenAan de arm geblesseerde VQ Antamea met rechts VQ Adeline

Meer albums