Foto's Nieuwjaarsborrel bij Queen Afrodyn

Zondag 6 januari 2013

Aan het eind van de middag op 6 januari huppelden maar liefst 30 Famkes over de drempel bij Queen Afrodyn om van de traditionele Nieuwjaarsborrel te genieten. Het is wederom een zeer geslaagde middag/avond geworden, waarbij het aansteken van de door Lady Grace gemaakte Christmaspudding tot één van de hoogtepunten mag worden gerekend. Ook de andere door de Famkes meegebrachte lekkernijen, van zalmmousse tot Franse kaas, van Prosecco tot een sapje, zijn erin gegaan als koek. We hebben uitgebreid getoast op het succesvolle redhatjaar wat achter ons ligt en verheugen ons op de vele leuke activiteiten die we ook dit jaar samen gaan ondernemen, waarbij de vriendschappen zich, zo mogelijk, nòg meer zullen gaan verdiepen!

Willemien, Afke, Betty, Paulien en Gerry met lekker glaasjeFamke Janke, Freule Marja en Barones Afke druk schrijvendeFreule Marja, Willemien en een babbelende Barones Afke........maar dan in alle rust toch weer druk gaat schrijven....
.... Contessa del Bacio zit gezellig tussen Janke en Marja in...Dijkgravin Tineke met beauty hoed druk in gesprek met Wil ...Gastvrouw Queen met de gastheer a.k.a. haar Prinsgemaal :-)Tine en Alexia (Renny) hebben bij binnenkomst al reuze schik
Alexia gezellig in gesprek met Gravin GwendolynLady Grace druk aan de babbel met Gravin GerdienDe Christmaspudding wordt onder applaus in brand gestoken..De Famkes smullen van de heerlijke pudding.....
...die Vice Queen Antamea hen overhandigt........en ook de staande Famkes worden bediend....Marga, Sylvia, Afke en Marika aan de big table na al 't lekkersVan begin tot einde super en de Famkes ruimden ook nog op!

Meer albums