Foto's Hoedenmaakster Hillegonda Hoogvliet en diner

Woensdag 25 juni 2014

Heerlijk diner avondje in De Koningshof met voorafgaand prachtige hoedenlezing

Op woensdagavond 25 juni hebben we ons traditionele seizoensdiner 'aangekleed' met een lezing 'Van de hoed en de rand’ door hoedenmaakster Hillegonda Hoogvliet-Nijdam. Bij een aantal Famkes is zij, en zeker bij onze Queen, al goed bekend en heeft al menig prachtig rood en/of paars hoedje gemaakt! Hillegonda heeft ons op enthousiaste, gepassioneerde en uiterst kundige wijze vertelt over de historie van het hoofddeksel, hoe het nu met het fenomeen hoed gaat, over de hoeden etiquette, over het ambachtelijke hoeden maken etc. Ook had Hillegonda een stuk of 30 mooie, gekke, dramatische, theatrale en ingetogen hoeden meegenomen die de Famkes na afloop van de lezing konden passen. De Famkes hebben zeer aandachtig genoten van de uitleg! Zie voor informatie over voornoemde hoedenmaakster:   www.hillegondahoeden.nl 

Vervolgens hebben de Famkes genoten van een heerlijk diner in de altijd aanwezige vrolijke, soms serieuze, maar zeker altijd intens gezellige vriendschappelijke sfeer!

Bij binnenkomst eerst even gezellig bijkletsen met elkaar.........en Betty babbelt met en Sanna zonder iPhone :-) ....De Famkes in volle aandacht voor Hillegonda.......en dit is ze dan: 'onze' charmante hoedenmaakster ...
....echt iedereen hing aan haar lippen......zo ook Afke, Marja, Monique, Marga en Sylvia......en Antschi en Marika......zwijgende Famkes.... gebeurt niet zo vaak :-)....
...en Queen's copywriter Barones Afke schrijft alles op :-)...en maakt Afrodyn na de lezing weer geintjes en kletspraatje...en heeft ook Vice Queen Adeline reuze schik.......en amuseren Freule Solveig en Geesje zich ook zichtbaar...
...en is het voorgerecht inmiddels opgediend........dus is het smikkelen en smullen geblazen........en proost onze Freule Anitha graag op ons allen!Prachtig boeket gekregen van Hillegonda bij onze oprichting!!

Meer albums