Foto's Seizoensdiner met Vice Queens wisseling

Dinsdag 31 maart 2015

Diner... zoooo anders dan anders.....

Eind maart huppelden 25 Famkes ons clubhuis Paul Kruger binnen om te gaan genieten van een heel bijzondere avond met een seizoensdiner, om de overgang van de winter naar de lente met elkaar te vieren.
De bijzonderheden tijdens de avond wisselden zich in rap tempo af, met daarbij de meest in het oog springende onderdelen:

  • De aanwezigheid van een cameraman en journaliste van Omrop Fryslân. Het beeld- en geluid verslag komt hoogstwaarschijnlijk tweede week van juni op de televisie. (De cameraman vertelde naderhand zoooo uitbundig te hebben moeten lachen om alle grappen en grollen van de Famkes, dat hij de camera af en toe niet stil kon houden :-))
  • Aan het begin van de avond heb we uit volle borst ons clublied gezongen voor de door ziekte afwezige en tevens afscheid nemende Vice Queen Antamea.  
  • De wisseling van de Vice Queens is op beider verzoek tot stand gekomen, aangezien zowel Adeline als Antamea graag andere Famkes de kans willen geven om te ervaren hoe het is om VQ te zijn.
  • Vertrekkend Vice Queen Adeline heeft een speech gehouden en het ontstaan van ons chapter en haar belelvenissen daarmee op prachtige wijze gememoreerd. 
  • Onder luid applaus zijn de nieuwe Vice Queens bekend gemaakt en zijn VQ Lady Grace en VQ Alexia geïnstalleerd. 
  • Vice Queen Lady Grace heeft de Famkes tot actie aangezet met weer een prachtig verhaal over de Familiekoets.
  • De keukenbrigade van Grand Café Restaurant Paul Kruger heeft weer enorm z'n best gedaan, want de Famkes hebben gesmuld van een Liflafjes menu: Chapeau voor de kok, en ook voor de bediening, want het was weer helemaal top!

Oftewel: we hebben weer genoten van een fantastische mooie redhat avond vol vriendschap, fleur en gezelligheid!

 

Famkes aandachtig luisterend naar opening van Q AfrodynUit volle borst zingen voor het herstel van VQ Antamea.......en cameraman Jan heeft dit bijzondere moment gefilmd.......met na de zang een toast op 't herstel van VQ Antamea
Vertrekkend Vice Queen Adeline tijdens haar speech.......het afscheidscadeau voor de VQ's: een heuse Betty Mijlof!Prachtige foto van Boukje, gemaakt door VQ Lady Grace...en dan is het tijd voor het liflafjes voorgerecht. mmmm....
De nieuwe Vice Queens worden voorgesteld: VQ Alexia ....(nieuwe) VQ Lady Grace verhaalt over de familiekoets........en dat verhaal met actie geeft heel veel vrolijkheid.......en tot slot het liflafjes hoofdgerecht...ook verrukkelijk!!!

Meer albums