Foto's Seizoendiner By Aalzen

Donderdag 28 maart 2019

Wat was het gezellig bij By Aalzen, donderdag 28 maart 2019. Met 23 Rode/Roze Hoeden hebben we genoten van een heerlijk buffet. Er was geen nee te koop, Aalzen had voor een ieder wat wils.

Wij hadden een geheel eigen ruimte waar we lekker konden rondlopen, lawaai maken, van plaats ruilen en genieten van het uitzicht op het prachtige Nannewiid.

Van een aantal Famkes heb ik enthousiaste reacties gehad, over de locatie, over het buffet en over de opzet van de avond.

Van de Freule van 't Woud Marja noem ik het volgende: “Ik heb een heerlijke avond gehad, kon rondlopen en heel gemakkelijk gesprekken voeren, omdat we in kleine groepjes zaten”.

Aalzen was zeer tevreden over/met ons, en ik denk wij met hem, van de aanwezige Famkes mocht hier best een vervolg op komen, we zullen zien!

Vrouwe Jantien

 

Opening van ons traditionele seizoendiner door Vrouwe JantienJonkvrouw Paulina Albertina, Adeline en Tineke aan de disWaarover spraken zij...onze Droomprinses en Vicequeen De altijd goedlachse Franktina Afina
Jonkvrouw Paulina Albertina en de enige, echte Pinkhatter SannaHmmmm, lekkerMinke met paarse hoedGezellig, Sylvia en Hertogin Johanna Jantiena
Franktina Afina en Margje hebben het naar de zinAlexia en AdelineBoukje!Wat zat erin? Het was lekker!
Queen Afrodyn en Minke Baukje Baronesse fan it WeldamMarga, Gravin van De DeelenRedhatters for life!Mooi paars is niet lelijk!
Vrouwe Jantien en Marja, Freule van �t WoudWat een  keus!Aanschuiven maar!Lovely!
HeerlijkO.a. Lady van Werfstein, Gravin Gwendolyn en Dijkgravin TinekeTe lekker allemaalSay cheese!

Meer albums