Foto's Jaarlijkse Haringproeverij bij De Koningshof

Dinsdag 11 juni 2019

De Famkes zijn ook dit jaar weer uitgenodigd door de Familie Koning voor de traditionele Haringproeverij in restaurant De Koningshof. Vicequeen Gravin Gwendolyn, Freule Anitha, Marga Gravin van De Deelen en Queen Afrodyn hebben zich een aantal uren lang fantastisch vermaakt. De haring was heeel goed en lekker dik!!

Tsja, en deze keer voelden we ons nòg meer ‘celebrities’ als bij andere activiteiten, want we zijn zowel door de fotograaf van de Heerenveense Courant als door de socialmedia functionaris van De Koningshof uitgebreid op de foto gezet. Sterker nog, er is zelfs een filmpje gemaakt. Wel moesten we ff pittig oefenen, voordat het er goed op stond. Tsja, als dames van een desorganisatie is het wel eens lastig om in het gareel te blijven als je in een hilarische bui bent en dat waren we alle vier, maar dat waren de fotografen ook, het was gewoon super grappig allemaal. Onderstaand een aantal vrolijke plaatjes. De andere foto's en het filmpje staan op de website van de Heerenveense Courant en op de site van Restaurant De Koningshof.

Met dank aan de Familie Koning, want het was weer heerlijk genieten tussen alle andere meer en minder bekende Heerenveeners!

Bij binnenkomst overhandigen attentie aan Christel KoningFrans Koning verwelkomt ons ook altijd heel hartelijk!Freule Anitha,Gravin Marga,Q Afrodyn,Vicequeen GwendolynDe Gravin van De Deelen hapt haring exact zoals 't hoort!
E�n van de poses buiten voor de fotograaf van de courantPoseren voor de social media deskundige van De Koningshof...en n�g een pose......en tot slot het filmpje!

Meer albums