Foto's Smullen in Restaurant By Aalzen

Donderdag 25 juli 2019

Op donderdag 25 juli hebben 14 Famkes van een heerlijke avond genoten bij Restaurant By Aalzen aan het Nannewiid in Oudehaske.

Een avond met een temperatuur zo tegen de 35 graden. En wauw wat een stoere meiden zijn de Famkes toch, want er is echt niemand geweest die af heeft gezegd vanwege de enorme hitte.
We zijn gestart met een aperitief op het terras aan het water in de hoop daar een windvlaagje op te vangen…..tsja, ging niet echt gebeuren….dus toen naar binnen naar de mooie gezellige ruimte waar de Famkes eind maart ook zo een geweldige avond hebben beleefd. Op de lange mooi gedekte tafel stond het voorgerecht reeds klaar. En de temperatuur…..tsja die liep binnen op en op…..en wat zeiden de Famkes? Geen wanklank gehoord, precies zoals het hoort bij de Red Hat Society, want ja één van de regels van onze desorganisatie, die dus eigenlijk helemaal geen regels heeft, is dat we ‘niet mogen zeuren’ en dat is dus ook niet gebeurd, ondanks dat de ‘rode hoeden snoetjes’ steeds glanzender van warmtevocht werden. CHAPEAU voor alle flinke Famkes.
Het buffet was ook weer dik in orde.
Voor de koffie met heerlijke bonbon zijn we vervolgens weer buiten gaan zitten.
Jaaaa en toen werd er heel sportief door een aantal Famkes verkoeling gezocht in het water. 

Het was weer een heerlijk RHS avondje, met mooie bijzondere gesprekken en heel veel vrolijkheid. Real quality redhattime!!

 

Genietend van aperitief op terras By Aalzen aan NannewiidToast voorafgaand aan 't diner/buffet binnen in mooie zaalGenietend van het voorgerecht onder gezellig gebabbelHet buffet weer heel divers en smaakvol
....de hitte doet de rode schoentjes van de voeten glijden.......en kunnen de Famkes heerlijk pootje baden in Nannewiid...maar deze Freule gaat de warmte meer rigoreus te lijf.......trekt haar paarse kleding uit en....
...gaat heerlijk zwemmen, maar blijft wel in stijl van de RHS!....en de andere Famkes genieten na met lekkers en koffie!  

Meer albums