Foto's De Oranje Leeuwinnen in het Abe Lenstra Stadion

Dinsdag 3 september 2019

Op dinsdagavond 3 september hebben de volgende Famkes zich naar het Abe Lenstra Stadion begeven om de kwalificatie wedstrijd voor het WK van de Oranje Leeuwinnen tegen Turkije te aanschouwen.
Droomprinses Antamea; Adeline; Contessa del Bacio; Freule Anitha; Sanna; Marga de Gravin van De Deelen; Marja de Freule van ’t Woud; Vicequeen Gwendolyn; Lady van Werfstein en Queen Afrodyn.
Marga de Gravin van De Deelen heeft deze activiteit bedacht en tiptop tot in de details georganiseerd, inclusief voor alle Famkes een mooi oranje accent.
Het is altijd een feest om vrouwen te zien voetballen: enorm sportief, geen gemeen spel, geen aanstellerij en gebabbel naar de scheidsrechter. ‘We’ stonden al binnen een kwartier met 1-0 voor en uiteindelijk is met 3-0 gewonnen. De Oranje Leeuwinnen oppermachtig. Op zich dus allemachtig prachtig, maar zoals heel veel in het leven, heeft alles twee kanten en ook dit ‘machtig-zijn’ want niet veel spannende momenten. Uiteraard hebben we enthousiast zitten klappen en herrie gemaakt met de uitgedeelde klapwaaiers en ook de wave heeft ons in beweging gezet.
De tribune overwegend oranje, waardoor je zou denken dat wij als Redhatters niet opvallen. Niets is minder waar, want ook in het stadion zijn we, vooral na afloop, door verscheidene vrouwen aangesproken en gecomplimenteerd met onze vrolijke roodpaarse outfit. We kunnen terugkijken op een kleurrijke en in meerdere opzichten succesvolle avond!!

Ons zicht op de kleurrijke tribuneDe Famkes stralend op een rijDe Leeuwinnen op naar hun eerste doelpunt!De klapwaaiers.....
Shanice van de SandenGezellig!  

Meer albums