Foto's Lente - zomer seizoendiner

Woensdag 30 juni 2021

Aan het eind van een hele sombere, regenachtige dag koersen Coos en ik (Sylvia) vanuit Drachten richting Het Hof van de Koning in Heerenveen voor het geplande seizoensdiner. Het eerste diner weer sinds lange tijd, maar toch al weer de 3e Rode Hoedjes activiteit van ons chapter sinds de lockdown. (nb: inloop, wandeling met nazit en nu dus diner)

Bij aankomst worden wij in het restaurant opgewacht en hartelijk verwelkomd door onze droomprinses Antamea en onze Queen Afrodyn. De tafel is prachtig gedekt in de “glazen zaal” van het restaurant. Fijn, op deze manier veroorzaken wij geen last voor andere restaurantbezoekers, want zoals altijd kan het er bij ons nog wel eens wat luidruchtig aan toe gaan.

Nadat alle 18 Famkes aanwezig zijn en Froukje ons kort heeft bijgepraat over de operaties van Vicequeens Gravin Gwendolyn en Grace of Red Hats Lady of Glencoe, wordt er getoast en in afwachting van het diner fanatiek bijgepraat door alle dames. Froukje heeft diverse polo’s bij zich en een aantal dames maakt van de gelegenheid gebruik om even te passen, zodat er geen misfits zijn en de vrouwelijke vormen van de Famkes straks op hun voordeligst uitkomen.

Het diner smaakt voortreffelijk en de geschonken drankjes glijden soepel naar binnen. Aan de dringende oproep van onze Queen om na het voorgerecht zoveel mogelijk van plaats  te wisselen wordt (zoals vaker) weinig gebruik gemaakt… we blijven een desorganisatie nietwaar? Ondanks dat blijft het reuze geanimeerd en als rond een uur of half 10 de eerste Famkes  zich opmaken om te vertrekken kan de avond met een tevreden gevoel worden afgesloten.

Sylvia

Freule Anitha en Franktina AfinaFranktina Afina en Duchess of Roos GardenCoos en Lady van WerfsteinSylvia en Sanna
Digifreule Sjoukje en AdelineAgnes en MinkeDroomprinses Antamea en SelciaLonny, Margje en Marga de Gravin van de Deelen
Alle 18 Famkes hebben genoten van een TOP avond!   

Meer albums