Foto's Afrikaanse Braai op het platteland

Vrijdag 13 augustus 2021

Op vrijdag de 13de augustus zaten we met 13 Famkes gezellig in de Doarpskeamer in De Deelen. Een prachtig onderkomen. Gelukkig konden wij buiten zitten. De weergoden waren ons goed gezind. Toen ook het laatste Famke gearriveerd was begonnen wij aan de wijn enz....

Al snel werd de BBQ aangestoken en gingen wij van start met het roosteren van ons vlees en vega.

Wij zaten daar zo heerlijk en aten lekkere dingen: stokbrood, salades, sausjes. Het was genieten.

Nadat er twee Famkes vertrokken waren stelde de Queen voor om te gaan voetballen met z’n elven! Nou wat dacht je. Niks ervan, heerlijk op de stoelen blijven zitten, kletsen, eten, drinken. Dat ligt ons wel.

Niet al te laat gingen wij weer op huis aan. Het feestje was dan wel door mij bedacht, maar de organisatie was geheel door Marga gedaan. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. 

Marja Lamberts,
de Freule van ‘t Woud

De van alle gemakken voorziene Doarpskeamer in GerslootHet terras van de Doarpskeamer kleurt als nooit tevorenOrganisatrice Marga, Gravin van De Deelen ontsteekt de bbq...en Agnes helpt de Gravin met de voorbereiding
Initiatiefneemster v.d. Braai: Marja, de Freule van 't Woud Duchess of Roos Garden, Franktina Afina en Marja de FreuleVicequeen Lady Grace, Gravin van De Deelen en Tineke L.Queen Afrodyn, Margje en Sanna
Margje en Gravin Catharina in een relaxt gesprekSjoukje geniet ook zichtbaar....en onze Pinkhat Sanna stralend als altijd...zo ook onze Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe
...en andere Famkes hebben het ook reuze naar de zin......en genieten met elkaar op het platteland........een middag vol met Fun and Friendship....waar ook een einde aankomt...hier zwaait Sjoukje bye bye!

Meer albums