Foto's Buffet in het kader van seizoenswisseling in ons clubhuis

Dinsdag 28 juni 2022

Op dinsdagavond 28 juni 2022 wapperde onze logovlag bij gebrek aan wind niet, maar wij als Famkes waren weer des te drukker as always. We zijn gestart op het terras van Hof van de Koning met een aperitief, want het zonnetje scheen nog heerlijk. Vervolgens hebben we weer genoten van een heerlijk buffet in de Hofkamer, onderwijl af en toe gierend van de lach en in de sfeer van de heerlijke Fun and Friendship van de RHS. 

Onze logo vlag hangt er suf bij, maar wij zelf uiteraard niet!Heerlijk in het zonnetje op het terras....Een toast op onze gezondheid en vrolijke warme vriendschap!Tijdens het buffet heffen we het glas nogmaals
Maestra Musica Etty en Franktina Afina zijn ook vrolijk!en Freule van 't Woud Marja+Marga de Gravin van de Deelenook Geraldine Duchess of Roos Garden+Vicequeen Lady GraceOok onze Moique geniet zichtbaar van deze mooie avond!

Meer albums