Foto's Lunchen en stadswandeling Hindeloopen

Donderdag 13 juni 2024

Op donderdag 13 juni jl. melden zich negen Famkes op het parkeerterrein nabij de jachthaven bij Hindeloopen. Hier kregen wij van Anita een routeboekje uitgereikt. Helaas waren er op het laatste moment toch nog twee Famkes die zich genoodzaakt zagen zich af te melden, Freule Heleen en Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, onze organisator.
De Famkes die mee waren:
Marga de Gravin van de Deelen, Anita Hendriksma, Boukje, Marja de Freule van ‘t Woud, Freule Anitha, Minke Baukje Baronesse fan it Weldam, Queen Afrodyn, Lady Jeane, Yvonne de Gravin van de Morra
Wij werden warm onthaald door zowel het weer als door Hindeloopen en haar bezoekers. Ik denk dat de weergoden ons niet de heftige neerslag gunden van de dagen daarvoor. Met onze vrolijke rode hoofddeksels en één paarse liepen wij naar Restaurant en Likeurbrouwerij Sudersee. Hier werd min of meer democratisch besloten dat wij binnen zouden lunchen.
Vooraf werden wij getrakteerd door onze Queen Afrodyn op een glaasje Prosecco ter gelegenheid van haar verjaardag op 5 juni. Het smaakte heerlijk. Al gauw was het een vrolijk gekwetter aan de tafel.
Iedereen vond iets lekkers op de menukaart. Dit smaakte goed en even was het rustig terwijl iedereen van haar lunch genoot.
De rondwandeling na de lunch was een vrije interpretatie van de route in het boekje Stadwandeling Hindeloopen. Daarna hebben een aantal van ons nog de leuke winkeltjes bezocht. Tot besluit nog een drankje op het terras van Ame Gijs.
Nog voor 16:30 namen wij afscheid van elkaar op de parkeerplaats. Queen Afrodyn kon het niet laten om haar pas aangeschafte witte bodywarmer te showen (hij staat haar prachtig).
Met dank aan Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe voor het organiseren van dit heerlijke uitje!

Vriendelijke groet,
Yvonne, Gravin van de Morra

Auto's geparkeerd en dan tjoptjop op naar het bijzondere stadjeIn het restaurant aangekomen starten we gezellig met prosecco!Om vervolgens te genieten van de heerlijke lunchgerechtenTijdens de stadswandeling lekker lummelen bij de fontein
...om ons als bijzienswaardigheid op de foto te laten zettenvoorbijgangers bieden zich altijd spontaan aan te fotograferenEn zelf kiekten we dit bordje wat geheel bij ons chapter past!

Meer albums