Conventie 2023

Op 25 april 2023 is het exact 25 jaar geleden dat het fenomeen Red Hat Society in Amerika is ontstaan. De Famkes van het chapter Het Friesche Haagje uit Heerenveen organiseerden de viering van deze mijlpaal voor Red Hat Nederland met een Landelijke Conventie onder de aangepaste Elfstentochtslogan Hat giet oan. 

Het feest op 25 april 2023 is gevierd in het Abe Lenstra Stadion, om precies te zijn in Fryslân Fean Plaza.
De dag is een grandioos succes geworden, vol kleurrijke vrolijkheid, met veel cabaret, muziek, gezellig sneupen op de markt, lekker eten en drinken, maar bovenal heel blij worden van en met elkaar, het feest van (opnieuw) ontmoeten en bijkletsen en lachen! 

Zie voor het complete programma de tab in de banner op deze site.

Het is mede dankzij de subsidie van de  

èn onze sponsoren dat we mooie artiesten hebben contracteren en de prijs voor de hele dag laag hebben kunnen houden. Voor een overzicht van deze toffe bedrijven zie eveneens de betreffende tab op de balk. 

Ter informatie:

Het doel van de RHS is om dames van bovengemiddelde leeftijd te verbinden middels culturele activiteiten, waardoor hun kwaliteit van leven naar een hoger platform wordt getild. Geconcludeerd kan worden dat dit doel meer dan succesvol bereikt is. Alleen al in Nederland zijn meer dan honderd chapters en worldwide telt het aantal Red Hat Ladies inmiddels 8 miljoen!

Voor nadere informatie over de Red Hat Society in zijn algemeenheid èn over Het Friesche Haagje in het bijzonder klik je op de tab Home. 

Ook in 2012 heeft Het Friesche Haagje een Landelijke RHS Conventie georganiseerd, destijds met de Elfstentochtslogan Hat sil heve! Voor een uitgebreid verslag hiervan in woord en beeld kun je op de volgende tab klikken: deze website.