Foto's

Onze Hoffotograaf Cor Pot heeft van de hele kleurrijke vrolijke mijlpaalviering van 25 years worldwide Red Hat Society een prachtig digitaal album gemaakt. Dit is te aanschouwen via de volgende link: 

https://myalbum.com/album/w9Aymkt55GRA/?invite=14da383e-704a-4613-8945-30350d61f7e0

Tevens zijn er een aantal separate fotoalbums waar een start gemaakt is met het uploaden van foto's van onze andere Hoffotograaf Hetto Hettema, alsmede van onze gasten en eigen Famkes. 

Veel kijk- en nagenieten plezier gewenst!

 

Overzicht fotoalbums

 • 25 april 2023
  Mijlpaalviering 25 jaar RHS, een indruk vanaf de vroege ochtend
  Naast het webalbum van onze Hoffotograaf Cor Pot, waarvan de link op de hoofdpagina van de foto's staat, heeft onze Hoffotograaf Hetto Hettema zich vanaf de vroege ochtend op de grote dag eveneens tussen onze gasten begeven. Tevens hebben we foto's van onze gasten ...
 • 24 april 2023
  De opbouw in t Abe Lenstra stadion van de Çonventie Hat giet oan
  De dag voordat 400 roodgehoede gasten kunnen gaan genieten van de mijlpaalviering van 25-years of Red Hat Society, moeten de Famkes hun handjes nog driftig laten wapperen. Immers, het supporterhonk van sc Heerenveen Fryslân Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadi...
 • 7 oktober 2022
  Voorbereidingen
  De voorbereidingen van de mijlpaal Conventie zijn in volle gang. Af en toe plaatsen we hier een gezellig inkijkje. Door op Voorbereidingen te klikken worden de foto's zichtbaar. Veel kijkplezier!