Sponsoren

Op 24 september 2021 organiseert chapter Het Friesche Haagje voor de derde maal de Landelijke RHS Golfdag. Zoals bij iedere landelijke activiteit benaderen we sponsoren, opdat we vele extra's kunnen bieden en daardoor zeker te kunnen zijn van een daverend succes! Ook dit jaar is dat weer geweldig gelukt! Onderstaand een opsomming van de huidige bekend zijnde sponsoren. 

 

MEUBELONTWERPER BAS uit Heerenveen sponsort de eerste prijs van de 18 holes wedstrijd. Een uniek meubelstuk, uiteraard zelf door Bas ontworpen èn met de hand gemaakt! 
Ben je ook toe aan iets anders en geheel unieks in jouw huis? Neem geheel vrijblijvend contact op met Bas die met passie graag een nieuw meubelstuk voor jou ontwerpt en maakt!
mobiel: 0686123453
e-mail: info@meubelontwerperbas.nl  
website: https://meubelontwerperbas.nl/

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'BAS MEUBELMAKER! MAKER!J'

 


Proud Packaging

Proud Packaging sponsorde ons reeds viermaal eerder met prachtige mooie rode en paarse tassen die we onze gasten als goodybag meegeven. Opnieuw sponsort Proud Packaging ons met tassen, die we vullen en aan het eind van de golfdag als goodybag aan onze deelneemsters uitreiken.

 

In april 2012 hebben we als chapter Het Friesche Haagje de RHS Landelijke Conventie georganiseerd. Zie voor alle verhalen en de honderden foto's de aparte Conventie knop op de homepage. Meer dan 400 roodgehoede dames uit den lande hebben van een top dag genoten. Het succes is vooral te danken aan onze sponsoren, zoals onderstaand vermeld. We kunnen het maar niet genoeg benadrukken naar onze sponsoren, dus doen dat ook op deze plek: DANK DANK DANK!

Hoofdsponsor zijn:

Beijk Catering www.beijkcatering.nl 

Mede door de ongekend goede klantvriendeljkheid van Beijk Catering, de bereidwilligheid tot meedenken, de zeer scherpe prijzen, de fanatastische service, de geweldige bediening en de tot in de puntjes verzorgde aankleding van Fryslân Fean Plaza kunnen we met z'n allen terugkijken op een fantastische conventiedag. 

Ons clubhuis, het karakteristieke Grandcafé Paul Kruger, met de grandeur van weleer www.paulkruger.nl

weet ons altijd te verrassen met hun goede service en scherpe prijzen, daarnaast hebben ze onze gasten getrakteerd op een diner cheque.

ACERA ACCOUNTANTS & RAADGEVERS www.acera.nl met vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en Dokkum. 

heeft ons gesponsord met een heel royaal geldbedrag. Mede dankzij Acera hebben we er een grandioos feest van kunnen maken!

Rabobank Heerenveen-Gorredijk, met tevens vestigingen in Grou, Akkrum, Haulerwijk en Jubbega. Voor nadere informatie zie www.rabobank.nl/heerenveen

Ook de Rabobank heeft een forse financiële bijdrage geleverd aan het welslagen van de conventie.

PROUD PACKAGING, dynamisch bedrijf te Heerenveen www.proudpackaging.com.  

 

heeft geheel kosteloos 500 rode fantastische specifieke Red Hat Society tassen laten maken met het originele Ruby Redhat logo. De tas is gebruikt als goodiebag en is zeer enthousiast door de dames uit het land ontvangen.

Ook het glossy tijdschrijft LOURENS J.C. Magazine Benelux is hoofdsponsor.

 

Zonder enige tegenprestatie te vragen hebben we een interview mogen geven aan een journalist van Lourens, die daar een prachtige reportage van heeft gemaakt. Het Friesche Haagje kreeg niet alleen dit interview kosteloos, daarnaast hebben we ook nog gratis 500 exemplaren van het betreffende blad mogen ontvangen voor onze gasten.
Welk een geweldig gevolg dit interview zou hebben heeft niemand kunnen bevroeden: een journaliste van de Leeuwarder Courant heeft dit interview gelezen en daarna zelf een verzoek tot een vraaggesprek met de Famkes van het Friesche Haagje gedaan. Deze uitgebreide reportage is tevens in talrijke andere dagbladen door heel Nederland verschenen. Later zelfs combinaties van interviews van Het Friesche Haagje met andere chapters.

Het veelzijdige mediabedrijf Van der Let & Partners Identity met kantoor in Heerenveen:

heeft onze gasten getrakteerd op de nieuwste uitgave van de Friesland Post: hét magazine vol boeiende reportages, foto's, verhalen over het heerlijke (buiten)leven in het heitelân en interessante artikelen over bijzondere Friezen.

Bouwbedrijf Van der Hoek uit Leeuwarden voor nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie www.vanderhoekbouw.nl

 

Dit kwalitatief zeer hoogwaardige bouwbedrijf heeft 60 prachtige plaatsnaambordjes voor ons gemaakt, waarmee onze gasten de bevolking van Heerenveen kon laten zien waar hun chapter in Nederland gesitueerd is.

De vestiging van Koninklijke Peijnenburg B.V. in het nabij Heerenveen gelegen Sintjohannesga www.peijnenburg.nl .

 

heeft onze gasten getrakteerd op een heerlijk stuk Snelle Jelle Choco in de goodiebag.

TENGE HOVENIERSBEDRIJF www.tenge.nl uit Heerenveen.

De groene aankleding van Fean Plaza door middel van een twintigtal potten met prachtige planten en struiken heeft Tenge Hoveniersbedrijf geheel gratis voor ons verzorgd.

He-aS Bloemsierkunst www.he-as.nl met vestigingen in Heerenveen en Sneek heeft het toneel in Fean Plaza aangekleed met een paar indrukwekkende en fantastische grote bloemsierkunstwerken. 

 

Jalving dames en herenkapsalon aan de Van Maasdijkstraat te Heerenveen www.kapsalonjalving.nl.

 

Karla Jalving heeft onze gasten verblijd door zowel met een kraam naar Fean Plaza te komen, als ook met een prachtig pakketje voor in de goodiebag.

Jaroff de unieke partner op het gebied van: advies, ontwerp, druk, repro, digitaal printen, direct mail, personaliseren, mailverwerking, ter post bezorging en warehousing www.jaroff.nl  

Drukkerij Jaroff heeft tegen sterk gereduceerde prijzen ons drukwerk verzorgd: Ondermeer de prachtige flyer die we in het centrum hebben rondgebracht teneinde winkeliers op te roepen hun etalage te versieren en om zoveel mogelijk publiek langs te route te krijgen. Ook de kaartjes voor in de goodiebag zijn door Jaroff gedeeltelijk gesponsord.

 

Kompas Vlaggen en masten, een combinatie van traditionele Zweedse kwaliteit en vertrouwde Hollandse degelijkheid, uit Oenkerk, www.kompasvlaggenmasten.nl heeft ons voor de halve prijs prachtige banners geleverd.

 

AMARANTE permanente make up uit Heerenveen www.amarante.biz biedt alle gasten middels een prachtige specifieke redhatbon tegen sterk gereduceerd tarief een behandeling aan waardoor opmaken nog slechts een peuleschilltje is :-).

A Beautiful Story Fair Trade Sieraden www.abeautifulstory.nl

A Beautiful Story heeft ons zowel met een schitterende kraam, als met een cadeaubon verblijd. De bon geeft 20% korting en kan gebruikt worden voor aankoop van sieraden. Deze sieraden worden gemaakt door vrouwen uit Nepal die daarmee hun eigen bestaan kunnen financiëren.

Qulotte Lingerie & Badmode uit Joure www.qulotte.nl heeft een cadeaubon in de goodiebag gestopt.

 

Ook Rinsma Fashion Plaza uit Gorredijk heeft ons getrakteerd op een cadeaubon www.rinsmafashion.nl

 

Sie-Mar Top Fashion Outletshop en Accessoires uit Joure www.sie-mar.nl met een bon in de goodiebag.

 

ICI Paris XL aan de Dracht 41 te Heerenveen sponsorde ons met een prachtig pakketje in de goodiebag www.iciparisxl.nl

Qolors the perfect basic top in 21 kleuren www.qolors.nl heeft zowel met een kraam op de conventie gestaan als ook een fraaie kleurenkaart in de goodiebag gestopt.

 

Joof te Amsterdam, voor handgemaakte leren tassen www.shopjoof.com heeft naast een mooie kortingcheque tevens met een stand in Fean Plaza gestaan.

Co-sponsor is PWPromotie www.pwpromotie.nl uit Soest, die ons basis logo sponsort.