Foto's De opbouw in t Abe Lenstra stadion van de Çonventie Hat giet oan

Maandag 24 april 2023

De dag voordat 400 roodgehoede gasten kunnen gaan genieten van de mijlpaalviering van 25-years of Red Hat Society, moeten de Famkes hun handjes nog driftig laten wapperen. Immers, het supporterhonk van sc Heerenveen Fryslân Fean Plaza in het Abe Lenstra Stadion is dan wel gekozen als feestlocatie, maar dan moet er nog wel heel wat aangepast worden voordat het een roodpaars event kan worden! 
Onze Hoffotograaf Hetto Hettema was zo lief om niet alleen op de grote dag zelf mooie plaatjes te komen schieten, maar hij was er de day before ook vrolijk bij! Onderstaand een indruk.

Hoofd versiering Vicequeen Lady Grace start met opbouw toneelDe catering zeer belangrijk, hier in serieus overleg met BeijkBaronesse fan it Weldam,Boukje en Monique starten met vlaggetjesEr valt nog heel wat te versieren
Koffietijd voor de 'opbouw-Famkes' De aankleding van het toneel is al ver gevorderddoor afzegging bouwen Famkes zelf kledingkraam voor gastenAan het eind van de dag worden de 400 goodiebags ingepakt!

Meer albums