Foto's Activiteiten op de dag voor The Big Day

Dinsdag 24 april 2012

Op de dag voor de conventie, dinsdag 24 april, is de laatste hand gelegd aan de versiering in Fryslân Fean Plaza door opnieuw een heleboel enthousiaste Famkes met hun echtgenoten. Tevens zijn op die dag de 500 goodiebags gevuld. Prachtige rode Redhattassen gesponsord door Proudpackaging uit Heerenveen, zijn gevuld met de volgende gratis door ons verkregen artikelen: Lourens Magazine (inclusief een interview met ons); Friesland Post; Peijnenburg Snelle Jelle Choco's; pakketjes van Kapsalon Jalving en ICI Paris; cadeaucheques van: Grand Café Paul Kruger; Amarante Permanente make-up; Quolotte Lingerie; A Beautiful Story; Rinsma's Fashion; Sie-Mar; Joof en Quolors.

Het inpakken van de 500 goodiebags in Fean PlazaHet spandoek Hat sil heve aan het balkon van ons clubhuis40 goodiebags is nog een hele huf....Vice Queen Antamea, Tineke en Kitje

Meer albums