Foto's Lente ingeluid

Woensdag 27 maart 2013

Vijfentwintig Famkes hebben de lente ingeluid met een heerlijk seizoensdiner, maar zijn daarbij wel vreemd gegaan..... want het heeft plaatsgevonden in Restaurant Spoorzicht en niet in clubhuis Paul Kruger. De spijzen en de drank waren heerlijk en overvloedig. De sfeer bijzonder gezellig en we hebben weer heel wat gelachen en gebabbeld met elkaar.

En dat vreemd gaan? Och, dat komt uiteindelijk Paul Kruger weer ten goede, want verandering van spijs doet eten......:-)

Famkes aan lekker aperitief, met links Boukje, Jannie en InekeTjitske, Coos, Fenneke, Janke, Antschi en VQ AntameaFotofreule Sjoukje, foto niet zelf gemaakt, want kwaliteit :-(Queen Afrodyn is van achteren mooier dan van voren :-)
Willemien in vrolijk gesprek met eigenaar Peter WaterlanderDe spijzen zijn geserveerd, Ineke, Sanna, Anitha en BoukjeMargje, Marja, Lady Grace en Rennie genieten ook duidelijkVoor wie een blijvende relatie met Spoorzicht op wil bouwen!

Meer albums