Foto's Ladies Night in Galamadammen

Zaterdag 20 november 2010

Op 20 november hadden we een onverwachts extra uitje naar Hotel Galamadammen in Koudum. Dit op uitnodiging van Froukje haar middelste dochter Karina die een Ladies Night had georganiseerd en het leuk vond 'Rode Hoedjes' onder het publiek te hebben. Het werd een vrolijke avond met mooie shows, stands, hapjes en drankjes. Onze eigen Red Hat Boukje stond daar ook met haar prachtige sieraden. We waren met weinig, maar hadden voor veel plezier. Tot besluit kregen we nog een mooi gevulde goody-bag mee. Oftewel: Het was tot in te puntjes verzorgd allemaal!

Sanna, Marian, Nancy en Froukje aan de welkomstcocktailOpening door gastvrouw Karina PoolSanna, Renny, Tine, Marian, Nancy en FroukjePoseren met Boukje voor haar sieradenstand
Zo'n uitnodigend rood geheel met mooie vrouw vraagt om poseRenny poseert graag met haar ter plekke gestylede nagels De sfeer was uitgelaten en vrolijk tijdens de Ladies NightNaast de Pink- en Redhatters waren er nog 170 Ladies ......

Meer albums