Foto's Relaxte fietstocht

Woensdag 17 juli 2019

Op woensdag 17 juli hebben de volgende zeven Famkes een gezellige relaxte fietsmiddag met elkaar beleefd:

Gastvrouw en organisator Lady van Werfstein, Adeline, Monique, Marja de Freule van ’t Woud, Tineke L., Gravin Catharina en Queen Afrodyn.

We zijn om 14.00 uur op de fiets vertrokken vanaf de prachtige residentie van Lady van Werfstein. De door de Lady uitgezette route voerde ons langs fraaie paden en lanen door respectievelijk Luxwoude, Langezwaag, Bontebok, Katlijk en weer terug naar Oranjewoud. De omgeving dus geweldig mooi, het tempo ‘op z’n zondags’ en de afstand zo tegen de 20 km. Oftewel, het sportieve deel van de middag was eigenlijk net zo ontspannen als de afterparty op het landgoed van de Lady. We zijn bij terugkomst van de fietstocht eerst uitgebreid rond geleid over het landgoed door Lady van Werfstein haar geliefde Gerard. Vanwege andere afspraken kon Monique daar niet bij zijn. Het rondhuppelen door de prachtige tuin was weer een feestje op zich. Allemaal verrassende hoekjes, prachtig onderhouden en Lady van Werfstein had voor de gelegenheid hier en daar paarse en rode accenten aangebracht. Heel heel mooi.

Tsja en daarna hebben we heel knus op het prachtige terras genoten van de heerlijke wijnen, hapjes en elkaars gezelschap en hebben het net als altijd knoetergezellig met elkaar gehad!!

Met dank aan Lady van Werfstein en haar lief!

De zeven 'fiets-Famkes' klaar voor de start!Een rustmomentje na 2/3 van de route te hebben afgelegd....en nemen we een pose in.De sportieve hoed van de Freule met een mooie boodschap!
Terug op het landgoed komt de Freule vanaf achterkant huisen anderen al mooie hoekjes op het landgoed bewonderen...zoals hier Adeline en Gravin Catharina.......��n van de knusse romantische hoekjes.....
...een greep uit de verzameling spreuken in het tuinhuis....Lady van Werfstein en Tineke bij idyllisch plekje aan 't water ...en het water is kraakhelder!...verderop staat een nieuwe kas met grote cannas ernaast
...waar je ook kijkt het is allemaal een lust voor het oog......Queen Afrodyn en Lady van Werfstein in prachtig prieel......en dan is het goed rusten gezellig met een glaasje....en heerlijke hapjes:Tige tank gastvrouw Lady van Werfstein!

Meer albums