Foto's Conventie Nijmegen SUPER DAG

Donderdag 19 april 2018

Op donderdag 19 april stapten 19 Famkes en 11 Redhatladies van chapter Simply Red uit Grou in de spelersbus van sc Heerenveen om de, door de Rode Marikens van Nimwegen georganiseerde, Landelijke RHS Conventie in Nijmegen te bezoeken....en dat werd me toch een FANTASTISCHE DAG!!  

Zodra we de bus in stapten was het een gekwetter en gelach van jewelste…nou ja al op de carpoolplaats bij de McDonald’s uiteraard. En toen we op de snelweg aankwamen zijn we direct begonnen met het serveren van de heerlijke de door onze chauffeur ‘Kening Jan’ klaar gezette koffie.
Bij Hattem wipte de Kening efkes van de snelweg af, want daar hebben we een, aldaar wonende, redhatlady van Grou opgepikt.
Ondanks een file kwamen we hartstikke mooi op tijd bij de feestlocatie Van der Valk aan en WAUW dat was echt super leuk. We werden heel hartelijk ontvangen door de Redhatladies die daar ook rondhuppelden en we werden uitgebreid gefotografeerd en dat alles onder de heeeele vrolijke klanken van het enthousiaste welkomstorkest dat bij de entree zat. De vier Famkes die geen conventieticket hadden, zijn door Kening Jan naar het centrum van Nijmegen gereden, opdat er geshopt kon worden en dat is dikke pret geweest. 
Tsja en bij binnenkomst bij Van der Valk, jongejongejonge toen kregen we het voorproefje met de koffie en gebak, zoals ook de rest van de dag zou verlopen qua catering. In één woord: PERFECT! Geen rijen, meer dan voldoende, en echt verrukkelijk.
De hele dag was één grote positieve verrassing voor het inwendige meisje. 
Het hoofdprogramma van de middag was voor Opera Della Casa, waar we ook in 2011 tijdens de Conventie in Zwolle reeds van genoten hebben. Ook nu weer helemaal leuk.
Tsja, en na de afsluiting door Queen Fiep en haar Vicequeen konden we ons nog tegoed doen aan verrukkelijke hapjes en daarbij drankjes bestellen zo veel we wilden. We hebben af en toe heerlijk voor op het terras van de zon kunnen genieten.
Tegen een uur of half zes zijn we allemaal opnieuw onder gezellige belangstelling van andere redhatters in de bus gestapt en kon het ‘schoolreisje-in-de-bus’ weer beginnen! Opnieuw heuul gezellig en onder het genot van wijntjes en frisjes met een hapje en een snapje, hebben we weer heeeeeel veel gelachen, gebabbeld en geschaterd.

Bij aankomst op de carpoolplaats in Heerenveen zijn een aantal Famkes en Simply Red Ladies direct huiswaarts gekeerd en de overige dames van beide chapters hebben deze fantastische dag afgesloten in ons voormalige clubhuis De Lachende Koe: super gezellig en verrukkelijk gegeten tegen een hele scherpe prijs.
We kijken allemaal met heel veel voldoening terug op deze fantastische redhatdag met dank aan Queen Fiep en haar Rode Marikens!

Carpoolplaats McDonalds Heerenveen...feest kan beginnen!...gezellig aan de koffie, babbelen en heerlijk ontspannen.......aankomst in Nijmegen bij de feestlocatie Van der Valk......alwaar een prachtige groepsfoto wordt gemaakt!
De entree van het feest etablissement helemaal in onze stijlProgramma onderdeel Mariken van NimwegenHet bekende plaatje tijdens conventies: zaal vol hoedjes!Tijdens lunchpauze buiten op het terras was 't heeeeerlijk.....
...we hebben intens genoten van het zonnetje.......voerden levendige gesprekken met elkaar.......net zoals we dat binnen deden....quality time!Optreden Opera Della Casa
De Famkes bij middagprogramma gezellig achter in de zaalSamenzang RHS lied o.l.v. De Rode Marikens ....het is altijd intens genieten tijdens dergelijke dagen....Gravin Gerdien, Kitje en Sanna genieten ook zichtbaar
Adeline in een onderonsje met de cameravrouwNa afsluiting vrolijkheid op het terras en Kitje straalt dat uit...en Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe is erbijEn dan is de bus er plots weer: tijd om op en in te stappen!
...en dat vinden we ook niet erg, feestje in de bus!!!Famke Janke neemt met veel plezier nog ff een pose in.......zo ook Gravin Catharina en Franktina Afina.......Lady van Werfstein, Alexia en Duchess of Roos Garden
...bij het instappen wordt druk afscheid genomen ......en stappen ook de laatsten in de bus....Heerlijke vrolijke Adeline en Droomprinses Antamea Links: Digifreule Sjoukje in rust na hele dag foto's maken!

Meer albums