Foto's De fietsende Famkes

Woensdag 23 juli 2014

Op woensdag 23 juli hebben de Famkes Kitje, Marga, Digifreule Sjoukje, Vice Queen Adeline, Freule van ’t Woud Marja, Jannie, Geesje B en Queen Afrodyni genoten van een prachtige door Marja en Geesje georganiseerde fietstocht! We zijn gestart bij Marja waar we in haar prachtige residence in Oranjewoud onthaald zijn met koffie en door Elske gebakken heerlijke cake. Door de alertheid van Marga, dat deze dag de Nationale Dag van Rouw ivm vliegramp boven Oekraïne is, hebben we besloten onze rode hoed thuis te laten.

De eerste waterdrinkstop op weg naar de lunch in Gorredijk, hebben we gehouden in Luxwoude. De tweede in Tijnje, alwaar we even heerlijk door een prachtige open tuin hebben gewandeld. Het laatste stuk naar Gorredijk oeffff een hele straffe wind .... en het tempo pittig, en de Famkes hebben heeeeel fors op de pedalen getrapt, wat een stoere meiden....

In Gorredijk aangekomen hebben we heerlijk gelunched in het restaurant op de hoek van de Hoofdstraat en de Langewal en daarna huplaké weer op de fiets om de prachtige route verder te vervolgen

De uiterst sportieve dag is gezellig afgesloten bij Geesje B in de tuin met heerlijke wijn en hapjes, pittige gesprekken over al het leed in de wereld èn..... heeel veel gelach!

De start met koffie bij Marja, Freule van 't Woud in de tuinDe eerste waterdrinkstop bij Luxwoude2e stop Tijnje in open tuin: Antschi, Geesje B en VQ AdelineAdeline,Jannie,Kitje,Antschi,Digifreule Sjoukje,Marga,Geesje
VQ Adeline, Vrouwe Jantien, Kitje en AntschiFreule van 't Woud Marja, Digifreule Sjoukje en MargaAntschi tijdens de gezellige nazit bij Geesje in de tuinHoofdorganisator Marja kan terugkijken op geslaagde dag!!

Meer albums