Foto's De Belshof in Rohel, een beleving

Woensdag 21 juni 2023

Op woensdagmiddag 21 juni huppelden de volgende Famkes de zonovergoten Belshof Tuinen in Rohel binnen:
Geraldine Duchess of Roos Garden, Adeline, Marianne Gravin van Wassenaer, Minke Baukje Baronesse fan it Weldam, Marga de Gravin van De Deelen, Fotofreule Sjoukje, Coos, Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, Vicequeen Gravin Gwendolyn, Sylvia, Alexia, Barones Afke, Gravin Catharina en Queen Afrodyn.
De Famkes zijn enthousiast ontvangen door het echtpaar Ernest en Barbara van den Boezem met eigengemaakte verrukkelijke taart, thee en koffie. We hebben heerlijk en knus met elkaar gezeten en geklessebest aan de bijzondere tafel onder een verkoelend bladerdek.
Ernest en Barbara toonden zich geweldige gesprekspartners. Als afgestuurde landbouwkundigen hebben zij met passie en zorg de tuinen aangelegd, waarin zich tevens eigengemaakte beelden, keramiek en waterornamenten bevinden.
De Famkes hebben van de onderhoudende rondleiding door Ernest oprecht genoten en een schat aan informatie tot zich genomen.
Aan het einde van het programma verschenen plotsklaps Droomprinses Antamea en haar prins-gemaal, wat een hele leuke verrassing was!

Geheel tot rust gekomen in de tuinen omgeven door het mooie Friese landschap, zijn de Famkes naar huis gekeerd.
Met dank aan Vicequeen Gravin Gwendolyn voor de geweldige organisatie!
De Belshof is een echte aanrader!

De start aan de tafel die een bijzonder verhaal vertelt .......super gezellig......rechts gastvrouw Barbara........heerlijke pret.....
....en verrukkelijke taart.......prachtige verkoelende bladerdek.......na de lekkernijen door de tuinen met veel lavendel......de Famkes hangen aan de lippen van gastheer Ernest...
....vrolijke bloemen en vrolijk Famke.......het is warm, de parasol komt goed van pas.......een kleurrijke rozenboog.......we hebben onze ogen uitgekeken. TOP middag!

Meer albums