Foto's Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Dinsdag 17 januari 2023

Op dinsdag 17 januari hebben de Famkes hun traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst gehad, en ditmaal in de prachtige residentie van de Freule van ’t Woud Marja. De volgende rood gehoede meisjes werden vrolijk verwelkomd door de Freule zelf, samen met hulpgastvrouw Monique en ook Alexia stond er zoals altijd stralend bij:
Donna Marlèna del Sol, Geraldine Duchess of Roos Garden, Adeline, Boukje, Franktina Afina, Lonny, Sanna, Marga de Gravin van De Deelen, Fotofreule Sjoukje, Maestra Musica Etty, Coos, Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe, Vicequeen Gravin Gwendolyn, Rikkie, Sylvia, Jonkfrou Paulina Albertina, Gravin Catharina, Lady van Werfstein en Queen Afrodyn.
Zoals altijd had iedereen wat lekkers meegenomen, variërend van hartige taart tot vis, van soep tot diverse kaasjes etc. etc.
Gastvrouw de Freule van ’t Woud heeft de Famkes zelf welkom geheten, waarbij we met elkaar op het nieuwe jaar hebben getoast met heerlijke glühwein of anderszins. Vervolgens heeft de Freule een indrukwekkend inhoudelijk betoog over het leven van vandaag de dag gehouden, met daarbij ook aandacht voor de (mooie) rol van haar ouders in de Tweede Wereldoorlog. Tot slot van haar welkomstwoord heeft Marja een ontroerend gedicht voorgedragen, waarvan de tekst onderstaand in twee foto’s wordt weergegeven.
Alle Famkes waren er stil van, met als gevolg dat ook Queen Afrodyn haar Nieuwjaarstoespraak naar een later tijdstip van de avond heeft verschoven. Afrodyn heeft daarin het afgelopen jaar de revue laten passeren en blij vooruitgeblikt op het komende jaar, met als hoogtepunt uiteraard de Landelijke Mijlpaal Conventie Hat giet oan op 25 april.
We hebben een fantastisch samenzijn gehad, samen onder de indruk geweest, super fijn bij gekletst en gelachen samen, met overheerlijke hapjes en drankjes en als altijd als letterlijke kers op de Nieuwjaarstaart de verrukkelijke Christmaspudding van Vicequeen Lady Grace!
Nogmaals dank aan de gastvrouwen Marja en Monique! Was weer top en de Freule van ’t Woud heeft al laten weten ook volgend jaar haar deuren graag weer open te zetten!
De kwaliteit van de foto's laat sterk te wensen over, toch kiezen we er voor ze te plaatsen, blijven nice memories.

Monique,Geraldine Duchess of Roos Garden, Marja de Freule Deel 1 van het door de gastvrouw voorgedragen gedichtdeel 2 van het gedichtVicequeen Gravin Gwendolyn en Donna Marl�ne del Sol
Alexia, Fotofreule Sjoukje, Gravin Marga, Maestra Musica EttyFranktina Afina en AdelineLady van Werfstein, Geraldina Duchess of Roos Garden en TinekeCoos en Donna Marl�ne del Sol in een serieus gesprek
Boukje en LonnyMaestra Musica Etty, Alexia, Queen Afrodyn en SannaSylvia, Jonkfrou Paulina Albertina en Donna Marl�ne del Sol Lady Grace en Maestra Musica blazen de Christmaspudding uit

Meer albums