Foto's Hofstede de Meijerij

Vrijdag 10 september 2010

Op vrijdag 10 september hebben we de tuin bezichtigd van Hofstede de Meijerij in Noordwolde, eigendom van Karst en Marco Meijer. We hebben ons, ondanks de regen tijdens de rondleiding, positief laten verrassen door ontelbare doorkijkjes, grote en minder grote plantsoenen, bostuintjes, een Grieks vergezicht, een verborgen tuintje, prachtige beelden etc. etc. Het ene moment waanden we ons in een kasteeltuin, het andere in een prachtig bos. Kortom we hebben genoten van een heerlijke natte :-) wandeling door een zeer gevarieerde en boeiende tuin.

E�n van de prachtige doorkijkjes in de MeijerijDe Famkes geven kleur aan dit groene gedeelte van de tuinDe uitleg van meneer Meijer is duidelijk boeiendInval Digifreule Jennifer ook zelf gekiekt (zittend)
Een in positieve gedachten verzonken Vice-Queen UnicaMarika in gepaste sportieve outfitAnitha brengt met haar paraplu nog meer kleur aan het geheelDit groene uitje hebben we aan onze eigen Minke te danken!
Renny met haar zeer fraai zelfgemaakt hoedje Froukje aandachtig luisterend en niet zelf pratend :-)Tine, zoals altijd prachtig in stijlE�n van de fraaie objecten in de schitterende tuin

Meer albums