Foto's Queenslunch in Wageningen

Donderdag 17 september 2015

De jaarlijkse Queenslunch is in 2015 door Queen Dollydot van Wageningen georganiseerd. Het is tevens haar laatste officiële optreden als Queen geweest, aangezien zij in verband met haar gezondheidsproblemen haar 'scepterstokje' over heeft gedragen.
De Famkes van Het Friesche Haagje zijn hierbij met alle drie Q's vertegenwoordigd geweest, want naast Queen Afrodyn zijn ook Vicequeen Grace of Red Hats Lady of Glencoe en Vicequeen Alexia naar Wageningen afgereisd.
Tijdens de bijeenkomst heeft Afrodyn aangekondigd dat de Famkes van Het Friesche Haagje opnieuw een Landeljike RHS Golfdag gaan organiseren voor zowel golfers als niet golfers. De datum van deze dag: vrijdag 24 juni 2016.
Vicequeen Alexia heeft zich (terecht) verwonderd over de pittige discussies tussen een aantal Queen's over de kosten van de Landelijke Conventies.
Het is gelukkig wel een hele fijne feestelijke dag voor Dollydot geweest. Zo is zij bedolven onder de flessen bubbels, want Yel, Kwien Peaceacake van de Lively Ladybirds uit Lochem, heeft iedereen opgeroepen Dolly te verrassen met een versierd flesje. Onze Vicequeen Lady Grace heeft daartoe (tijdens de heenreis) namens de Famkes een prachtig flesje met rood en paars uitgedost. Vicequeen Alexia heeft deze dag de rol van chauffeur op zich genomen en de Q's veilig en luxe in haar prachtige bolide door het land gereden. 

 

De uitnodiging waar we enthousiast JA op hebben gezegd...Queen Dollydot met haar geliefde koningspoedel ChiaraDe 3 Q's van Het Friesche Haagje uiteraard aan 1 tafel :-)De zaal kleurde gezellig rood en paars...
Aankondiging van de Landelijke Golfdag 2016De Vicequeens van Het Friesche Haagje knus bij elkaarAfrodyn met Queen Richarda van Kasbergen Hilversum II Queen Afrodyn met Queen Dollydot

Meer albums