Foto's Theater bezoek Yentl en de Boer in het Posthuis

Dinsdag 24 mei 2022

In januari is het bezoek aan Yentl en de Boer in het Posthuis Theater te Heerenveen verschoven in verband met Corona. Nieuwe datum is dinsdag 24 mei geworden. Helaas konden veel van de eerder opgegeven Famkes niet mee in verband met vakantie of andere verplichtingen. Jammer uiteraard, maar de Famkes die wèl in de gelegenheid waren hebben dubbel en intens genoten. Het optreden van het cabaret c.q. zangduo met hun mooie muzikale begeleiding was in één woord FANTASTISCH van het begin tot het eind. We hebben ademloos geluisterd, niet tussendoor gekwekt en de snoepjes in de tas vergeten rond te delen ;-)
In de pauze hebben we ons uitstekend vermaakt in de foyer. Gezellig onderling bijgepraat en andere bezoekers desgevraagd uitgelegd wat de Red HAt Society zo speciaal maakt en waarom het zo fijn is als Red- danwel Pinkhatter samen activititen te ondernemen.
Al met al weer een TOP avond, waar we meer van willen....

Vicequeen Grace,Queen,Sanna,Sjoukje,Agnes,Tineke in foyer   

Meer albums