Foto's SinteKerst viering

Woensdag 13 december 2017

Op woensdag 13 december trippelden 22 Famkes de fraaie residentie van Gravin Gwendolyn binnen en werden we weer blij verrast door de prachtige in RedHat Kerstsfeer gebrachte feestlocatie…..met daarbij een geweldig mooi gedekte tafel, met daarnaast een heerlijk, reeds uitgestald, hapjesbuffet.
De inspanningen van de dag daarvoor en op de dag zelf van de gastvrouwen, Gravin Gwendolyn, Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe en Geraldine Duchess of Roos Garden, zijn luidkeels door de Famkes geprezen, het had echt een WAUW factor.
Na ons ontdaan te hebben van onze jassen, kregen we een glas prosecco uitgereikt en dat smaakte verrukkelijk.  De meegebrachte presentjes verdwenen allen in de daarvoor klaarstaande versierde mand en vervolgens kon iedereen los met het begroeten en bijkletsen met elkaar.
Na een uurtje gebabbeld en rond gehuppeld te hebben, zijn we aan tafel gaan zitten, waarop Vicequeen Lady Grace ons allen heeft verwelkomd en het programma van de avond uitgelegd. Vervolgens werd een verrukkelijke soep geserveerd die we samen met de fraaie Kerstbroodjes met heerlijke botertjes hebben verorberd. Aansluitend hebben we gesmuld van het hapjesbuffet.

Tsja, en toen ….buikjes vol…..ging het los…..we kregen allemaal een cadeautje met gedicht aangereikt die we om de beurt voorlazen en openden….zes regels was het opgegeven maximum. Een aantal Famkes bleek slecht te kunnen tellen, of de instructies zo vluchtig te hebben gelezen, dat het woord ‘regels’ geïnterpreteerd was als zijnde ‘coupletten’ 😊 maar ja, we zijn een desorganisatie, so no comment. Otewel, alle verzen zijn keurig voorgelezen en we hebben van alle creatieve brouwsels genoten met elkaar. Ook het uitpakken van de cadeautjes werd enorm enthousiast en vrolijk gedaan. Tsja en toen ging het helemaal los….het o zo geliefde dobbelspel zorgde weer voor dikke pret…..er waren direct een drietal favorieten…..die beurtelings bij de opdracht ‘je mag een cadeautje stelen’ onder grote hilariteit van eigenaar wisselden.

Na het spel hebben we opnieuw gesmuld van het hapjesbuffet, zijn we door de gastvrouwen verwend met heerlijke toetjes en hebben de dames tot slot ook nog koffie en thee geserveerd.

We kunnen terugkijken op een oer gezellige vrolijke verwend-avond met speciale grote dank aan de drie gastvrouwen!

Sfeervol gedekte tafelRijk gevulde disWelkomstdrankjeHartelijk welkomstwoord van onze vice queen
De dobbelsteen ligt klaarDe pakjes zijn uitgedeeldWij hebben er zin in!We zijn los
Creatieve SintEen foto voor TwitterDaar gaat de dobbel weerWat zou het zijn?
Onze Pink hatLaat eens kijken johAh, dat is hetOnderonsje met de gastvrouw
Ik mag wat stelenTijd voor de inwendige mensLekkerrrLike my red lace gloves
Wat heb jij gekregen?Mooi koppelDe favorieten van 2017Het was weer geweldig!

Meer albums