Foto's Nieuwjaarsborrel bij de Queen thuis

Zondag 5 januari 2014

Voor de vijfde maal op rij mocht Queen Afrodyn haar Famkes thuis ontvangen voor de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel. Wederom een groot succesnummer, want er kwamen maar liefst 28 lieve rood/roze gehoede dames binnen en ze brachten de meest uiteenlopende lekkernijen mee. De toast ging weer vergezeld met roze prikkels, waarna de Famkes zich aan alle heerlijkheden en lekkere glaasjes tegoed hebben gedaan. De sfeer was uitermate gezellig en er was weer veel te bespreken, want het leek wel een kippenhok ;-). Aan het einde van de avond zijn de Famkes wederom door Lady Grace getrakteerd op een heerlijke Christmas Pudding, die traditie getrouw met strohrum werd overgoten en aangestoken. De kwaliteit van het licht heeft er helaas voor gezorgd dat niet alle foto's goed gelukt zijn, waardoor veel Famkes hieronder niet in beeld komen.

Met dank aan alle Famkes en Prins-gemaal Doede, mag ik als Queen weer terugkijken op een uiterst geslaagde start van een nieuw Redhat jaar!

De door de Famkes meegebrachte lekkernijen........en heel toepasselijk met Friese vlaggetjes.........en iemand moet de eerste zijn om iets te pakken....Geesje en Elske starten met de soep van de Prins-gemaal....
...ook Coos begint met soep en Anitha overziet het geheel....Willemien kondigt een mooie Ladiesday in februari aan.......en ook Geesje, Q Afrodyn, VQ Adeline en Tine luisteren ....Tijd voor poseren: Q Afrodyn, VQ Antamea en Freule Anitha
Barones Afke heel charmant met hoedje van AfrodynIn het midden Digifreule Sjoukje met aan rechterzij InekeVice Queen Antamea in een onderonsje met barones AfkeLady Grace heeft haar schort aangetrokken, want tijd voor...
....haar overheerlijke Christmas Pudding!!Freule van 't Woud Marja, Coos, Lady Grace...de vlam erin......en Geesje en Lady Grace blazen vervolgens uit alle macht!...en aan het eind voldane rust voor Queen en Prins-gemaal!

Meer albums