Foto's Mijlpaal Franktina Afina

Zaterdag 6 juli 2019

Onze Franktina Afina heeft op zaterdag 6 juli de prachtige mijlpaal van 80 jaar mogen beleven. Deze heuglijke dag hebben Droomprinses Antamea, Margje, Vicequeen Gwendolyn en Queen Afrodyn met enige luister bij mogen zetten.

We hadden om half elf afgesproken bij Franktina Afina en tot onze grote verrassing en vreugde stond Tine haar eigen Hetto ons al met zijn professionele camera op te wachten beneden bij het appartementencomplex! Hetto vertelde dat zijn lief nog van niks wist. Wel dat er bezoek zou komen, maar niet wie…
Tsja en bij het openen van de voordeur door Franktina Afina was overduidelijk dat zij zich echt enorm overrompeld voelde en dat op een wel heeele positieve manier. Wàt een verrassing en blijdschap straalde van onze jarige af! En niet alleen onze komst, maar ook het meegebrachte bijzondere boeket gaf veel blije en ontroerende reacties.
We hebben met elkaar een geweldig mooie ochtend mogen beleven. Samen met hun dochter zijn we door Franktina Afina en haar echtgenoot zoooo warm onthaald.  De blijheid, feestelijkheid, gastvrijheid, prachtige gesprekken, heerlijke hapjes, echt allemaal op en top!!
En ook de komst van de 13-jarige kleindochter was ontroerend….na even stoer tegen haar opa te hebben gedaan, duwde ze even later tegen zijn stoel aan…'hij moast in stikje opskikke, want syn bernsbern woe efkes op Pake syn skoat sitte……’

De Famkes die niet lijflijk aanwezig waren, hebben Franktina Afina op allerlei andere manieren hun felicitaties overgebracht.
De viering van deze prachtige mijlpaal was weer een pareltje in het leven van ons chapter!
Met dank aan Franktina Afina en haar gezin!

De aankomst bij de jarige haar residentieFranktina opent deur en Vicequeen en Queen treden binnen Super verraste Franktina Afina in omhelzing met Queen A..... Antamea, Margje en Vicequeen Gwendolyn kijken toe...
..vervolgens wordt Vicequeen Gwendolyn geknuffeld......en Margje volgt en wordt ook super blij verwelkomd.......en ook een heel warm ontvangst voor Antamea!Het meegebrachte boeket doet recht aan prachtige mijlpaal!
Franktina Afina ontvangt de bloemen blij en geroerd!De emoties stralen van de jarige af!Bij mooie pose hoort liefhebbende echtgenoot ook uiteraardDe koffie met gebak lekker en zorgt voor extra feestelijkheid
Dochter Erica legt ons in de watten met haar goede zorgen!Onze mijlpaal vierende jarige geniet zoooo intens!We kletsen en babbelen heel wat af met elkaarHebben dolle pret, zie hier VQ Gwendolyn en Droomprinses
Ook echtgenoot Hetto voegt zich gezellig bij ons.Vertrek: Antamea, Marga, Gwendolyn wachtend op jarige...Dan zijn we compleet en volgt heel vrolijk en warm afscheid!Het boeket blijft en kleurt mooi bij het fraaie interieur!

Meer albums