Foto's Lezing, rondleiding en gezellige zit in Vegelin State te Joure

Maandag 7 maart 2011

Op maandag 7 maart zijn we met 15 Famkes naar Zorgcentrum Vegelin State in Joure geweest om ons alvast op vrolijke wijze voor te bereiden op onze oude dag :-).

Onderstaand het door Paulien geschreven verslag van deze bijzondere middag.

We hadden ruim een uur gewacht alvorens de groepsfoto te maken, omdat we Janke graag ook op de foto wilden hebben en ze had gezegd dat ze later zou aanschuiven en wat gebeurde er? De foto was net gemaakt toen Janke binnen kwam. Op de groepsfoto staan van links naar rechts: Fenneke, Dick, Jan, Paulien, Willemien, Vice-Queen Deux, Queen Afrodyn, Marja, Jolanda, Kitje, Renny, Tineke W., Anitha, Boukje en zittend Digifreule Sjoukje en Jennifer.
Het was een gezellige en leerzame middag. De inloop was tussen twee en half drie en ik stond op de stoep om de Famkes op te wachten. Ik word altijd blij als ik al die Famkes in het rood en paars zie aankomen. Mijn dag is dan al weer goed. Jan Veenstra en Dick Hoekstra hebben ons d.m.v. een rondleiding en presentatie geïnformeerd over de ontwikkelingen in de woonhuisvesting voor ouderen èn over de lijnen hierin die voor de toekomst worden uitgezet. De twee mannen vonden onze outfit heel vrolijk en speciaal en waren gul met hun waardering hierover. Dick Hoekstra riep blij dat hij van ' mooie vrouwen houdt' en zei er ook bij ' en nu zoveel' !!! Enig hoor.
We hebben ons verbaasd over de grootte van de appartementen van de gasten en we vonden het goed om hier eens rond te kijken. Iedereen wordt ouder, zelfs wij allemaal en het is goed om daar eens bij stil te staan.
Onze Queen deed het weer vorstelijk en heeft Jan Veenstra verrast door haar kennis over het Kenndy rapport inzake de ouderenzorg.
Deze middag werd ons aangeboden door Vegelin State en als dank hebben wij de heren een mooie Gran Corona van de Familie Torres uit Noord- Spanje gegeven.

Vrijwilliger Willem verwent ons met koffie/thee en gebakAandachtig luisterende Famkes naar directeur Jan VeenstraDe Famkes poseren graag met Jan en Dick voor de entreeDigifreule Sjoukje haar vrolijk opgepimpte voorjaarshoed
Locatiemanager Dick Hoekstra geeft ons een rondleidingDe badkuipen zijn zeer geavanceerdWe nemen een kijkje bij een mevrouw met fraai rood interieurDe Famkes genieten van al het rood bij mevrouw in huis
Er is zelfs een pop met rode accenten, oftewel RHS waardig!Janke niet op tijd voor de foto maar gelukkig wel gekomenDe prachtige patio c.q. binnentuin van Vegelin StateLekker Sm�k in de Tuk Tuk :-)
Paulien en Kitje wagen zich op de speelattributenV-Q Deux toont graag een kunstje en Willemien vindt het topRenny toont haar spieren in een workout op de rekstok Vice-Queen Deux lijkt het toch wel heel spannend te vinden
Tineke W. aanschouwt alles rustig vanonder haar fraaie hoedVice-Queen Deux klokt Queen Afrodyn die zich graag bewijst:-)Na een heerlijke middag keerden we zeer tevreden huiswaartsMotto van Vegelin State op fraaie collage van Digifreule Sjoukje

Meer albums