Foto's Viering 10-jarig bestaan RHS Het Friesche Haagje

Zaterdag 21 september 2019

Ons tweede lustrum hebben we groots en succesvol gevierd! Vanaf het moment van binnenkomst van de eerste Famkes en Jonkjes tot het vertrek van de laatsten…
Na de ontvangst is getoast met roze prosecco en is buiten een groepsfoto van de Famkes gemaakt door fotograaf  Max van Gelder van de Heerenveense Courant. Vervolgens weer naar binnen en hebben we ons clublied uit volle borst gezongen, om daarna allemaal een gezellig plekje te zoeken aan één van de vijf fraaie gedekte tafels, met prachtige bloemversiering gemaakt door onze Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe. En ja, toen verscheen tafelgoochelaar Minze Dijksma en verraste hij iedereen met zijn onnavolgbare trucs. Geweldig!
Het moment wat de fantastische sfeer echt perfect tekende, was dat bij de eerste klanken van de muziek door Rock and Roll band Hayfever, tussen de gangen van het diner door, direct de hele dansvloer volstroomde met allemaal swingende Famkes, met of zonder Jonkje. Na afloop in het gesprek met de band, gaven ze aan dat ze nog nooit eerder meegemaakt hebben dat bij het inzetten van de eerste tonen de gasten en masse de vloer op vliegen…
En de Jonkjes, omg wat hebben we van hun genoten met hun prachtige lied, zo mooi ten gehore gebracht, en hun originele cadeaus voor Vicequeens en Queen met speech van Queen's prins-gemaal. Voor de Vicequeens ieder een logobord van ons chapter, met daarbij één nuance verschil, de ene met bloemetjes voor ons Buitenverblijf en de andere met sneeuwvlokjes voor ons Winterverblijf, en bij iedere inloop mee te nemen door de Vicequeen, want ja, we willen het logobord nog wel eens kwijtraken. En de Queen kreeg wederom, net als bij het 1e lustrum, een fantastisch mooi, door haar prins-gemaal gemaakt, fotoalbum over de tweede lustrumperiode.
Al met een een TOP avond waarbij alles klopte. Met grote complimenten aan Tjaarda voor de geweldige service, gastvrijheid, bediening en qualiteit van het diner!!
Wegens technische mankementen lukt het niet de foto's op de website te uploaden. Hier wordt aan gewerkt.

De Heerenveense Courant heeft een verslag met foto’s over ons 10-jarig bestaan op het internet gezet. Dus een eerste beeldindruk kan worden verkregen door op onderstaande link te drukken: 
https://heerenveensecourant.nl/artikel/1047875/foto-s-red-hat-society-chapter-het-friesche-haagje-viert-10-jarig-bestaan.html

Goochelaar Minze en Fotograaf Max   

Meer albums