Foto's Viering 10-jarig bestaan RHS Het Friesche Haagje

Zaterdag 21 september 2019

Ons tweede lustrum hebben we groots en succesvol gevierd! Vanaf het moment van binnenkomst van de eerste Famkes en Jonkjes tot het vertrek van de laatsten…
Na de ontvangst is getoast met roze prosecco en is buiten een groepsfoto van de Famkes gemaakt door fotograaf  Max van Gelder van de Heerenveense Courant. Vervolgens weer naar binnen en hebben we ons clublied uit volle borst gezongen, om daarna allemaal een gezellig plekje te zoeken aan één van de vijf fraaie gedekte tafels, met prachtige bloemversiering gemaakt door onze Vicequeen Grace of Red Hats, Lady of Glencoe. En ja, toen verscheen tafelgoochelaar Minze Dijksma en verraste hij iedereen met zijn onnavolgbare trucs. Geweldig!
Het moment wat de fantastische sfeer echt perfect tekende, was dat bij de eerste klanken van de muziek door Rock and Roll band Hayfever, tussen de gangen van het diner door, direct de hele dansvloer volstroomde met allemaal swingende Famkes, met of zonder Jonkje. Na afloop in het gesprek met de band, gaven ze aan dat ze nog nooit eerder meegemaakt hebben dat bij het inzetten van de eerste tonen de gasten en masse de vloer op vliegen…
En de Jonkjes, omg wat hebben we van hun genoten met hun prachtige lied, zo mooi ten gehore gebracht, en hun originele cadeaus voor Vicequeens en Queen met speech van Queen's prins-gemaal. Voor de Vicequeens ieder een logobord van ons chapter, met daarbij één nuance verschil, de ene met bloemetjes voor ons Buitenverblijf en de andere met sneeuwvlokjes voor ons Winterverblijf, en bij iedere inloop mee te nemen door de Vicequeen, want ja, we willen het logobord nog wel eens kwijtraken. En de Queen kreeg wederom, net als bij het 1e lustrum, een fantastisch mooi, door haar prins-gemaal gemaakt, fotoalbum over de tweede lustrumperiode.
Al met een een TOP avond waarbij alles klopte. Met grote complimenten aan Tjaarda voor de geweldige service, gastvrijheid, bediening en qualiteit van het diner!! Onderstaand tevens een beeldimpressie, al is de kwaliteit van de plaatjes niet geweldig.

Meer professionele foto's zijn te zien op de digitale versie van de Heerenveense Courant. Klik hiertoe op onderstaande link: 
https://heerenveensecourant.nl/artikel/1047875/foto-s-red-hat-society-chapter-het-friesche-haagje-viert-10-jarig-bestaan.html

Voorbereidingen lustrumfeest in Queen Afrodyn's slaapkameren beneden inpakken van de cadeautjes voor de loterijVicequeen Lady Grace maakt tafelbloemstukken, supermooi!Ook onze mascotte Hatty is van de partij in Tjaarda Oranjewoud
Opening van het lustrumfeest door Queen Afrodyn....en de feestgangers luisteren braaf ;-)Droomprinses Antamea heeft het gezellig met Graaf TaekeFranktine Afina en Lady Hamilton genieten zichtbaar
...zo ook Hetto en Berend....Goochelaar Minze en Fotograaf Max wachten op hun momentSjoukje, Prinsgemaal, Gravin Marga, Franktina, Lady HamiltonAntamea en Freule Anitha buiten in afwachting statieportret
Boukje neemt de gelegenheid te baat ff te connecten...Lady Hamilton en Marja de Freule van 't Woud in gesprekAlexia, Barones Afke en Vicequeen Gravin GwendolynSanna en Gravin Gerdien ook gezellig aan het babbelen
En het statieportret is prachtig geworden!Terug in de zaal brengen de partners een mooi lied ten gehoreHet Queenteam genietend van het optreden van de mannenFranktina Afina in een geanimeerd gesprek met Tineke L.
...en dan is het danstijd, waar gretig gebruik van wordt gemaaktUnica met Ton en Freule Anitha met kersverse echtgenoot DickPrachtige swingende voetjes...wie o wie....RHS Fun and Friendship overgesprongen naar Hetto en Evert!

Meer albums