Foto's Seizoendiner Tjaarda Oranjewoud

Dinsdag 27 september 2016

Het Friesche Haagje in Het Friesche Haagje

Voor het eerst in ons zeven en een half jarig bestaan hebben we ons 'herfst-seizoendiner' genoten in een etablissement wat vroeger 'Het Friesche Haagje' heette, namelijk het Grand Café van Golden Tulip Tjaarda te Oranjewoud.

Bij binnenkomst was het weer een feestje als altijd: je ziet je rode hoeden vriendinnen en je wordt terstond blij (als je dat al niet was uiteraard door je verkleedpartijtje :-)).

We zijn begonnen in de hal, met een heerlijk glas prosecco van Geesje B ter ere van haar prachtige geboortemijlpaal. We hebben, enigszins ingetogen, voor Geesje gezongen en hoera geroepen. Bij afwezigheid van onze Digifreule Sjoukje hebben Droomprinses Antamea en Queen Afrodyn het maken van plaatjes tot hun taak gebombardeerd. Het aanbod van directeur Tjitte de Wolff een groepsfoto te maken hebben we dankbaar aangenomen. We wilden hem al tot ‘DigiJonker’ benoemen…

Na heerlijk hier en daar bij gekletst te hebben zijn we in het Grand Café, verdeeld over twee lange tafels, neer gestreken en daar van een verrukkelijk diner genoten en uiteraard weer verder geconverseerd met elkaar.
De avond hebben we nog steeds in dezelfde heerlijke knusse sfeer afgesloten rondom de haard met een lekker kop koffie/thee en lekkernijen.

Vier van onze leden vormden deze avond een heus RHS Friesche Haagje dependance op Sicilië en stuurden een foto in vol ornaat. Zo'n geweldige actie toont weer eens de enorme band die we met elkaar hebben, helemaal super!

De Famkes hebben de avond dermate positief beleefd, dat Tjaarda zich ook in de toekomst mag verheugen op veel roodgehoede dames!

Onderstaand de foto's, waarvan de kwaliteit helaas te wensen overlaat, maar ach, desorganisatie....:-) 

 

De ontvangst in de hal, gekiekt door 'DigiJonker' Tjitte ...Jarige Geesje,Vicequeen Alexia,Gravin v. De Deelen Marga'GelegenheidDigifreule' Droomprinses Antamea en AntschiVicequeen Grace,Freule van 't Woud Marja,Franktina Afina
Famke Janke, Vrouwe Jantien en Sylvia Gravin Gerdien en MinkeSylvia, Lady Hamilton, Jonkvrouw Paulina AlbertinaVanuit Sicili� kwam een foto van 4 Famkes in vol ornaat
Willemien, Ineke en onze unieke Pinkhatter SannaLady Hamilton zit klaar voor het diner in het Grand Caf�'GelegenheidDigifreule' Queen AfrodynDe gezellige nazit bij de open haard. Een TOP avond!

Meer albums