Foto's Noord Ned Hat dag door de Fire Ladies

Zaterdag 1 oktober 2022

Op zaterdagochtend 1 oktober reed de voetbal vrouwenbus van sc Heerenveen weer het terrein van de McDonald's in Heerenveen op. "Huh wat is er aan de hand" zag je omstanders denken, want de carpoolplaats kleurde weer prachtig rood en paars. Ruim twintig chapterettes van de Red Hat Society uit Heerenveen, Franeker, en Grou huppelden vrolijk de bus in, alwaar de chauffeur van Coulant Touring, door ons genaamd Kroonprins Jan ons enthousiast opwachtte. Eindbestemming was Ter Apel, alwaar de Fire Ladies van het chapter uit Stadskanaal de Noord Ned Hat dag organiseerden. Op weg daarnaar toe hebben we bij de carpoolplaats bij Frieschepalen nog 23 redhat ladies van de chapters uit Buitenpost en De Wilp opgepikt. Tsja en toen waren we compleet en hebben onze Vicequeen Lady Grace samen met Pinkhat Sanna de vrolijke erop los kwetterende ladies in de bus van heerlijke koffie met wat lekkers voorzien. Voor we het in de gaten hadden was de eindbestemming bereikt. Het feest aldaar werd direct super goed ingezet, want de sprankelende gastvrouw Queen Reina Anita stond ons al op te wachten, samen met haar Fire Ladies. Het is een dag geworden vol met muziek, dans, workshops, heerlijke hapjes en drankjes, lekkere lunch en in de middag een rijtoer in de omgeving. En al was de tocht in de koets omgeven met enorme regenbuien, dat mocht de pret niet drukken. Aan het einde van de middag zijn we helemaal los gegaan op de spetterende live muziek en zijn na een heerlijke dag weer barstensvol positieve energie huiswaarts gekeerd....en ja, de terugreis in de bus was ook weer een feest op zich! Al met al een TOPDAG!

'Onze' bus kleurt weer prachtig rood en paars........op de carpoolplaats bij Frieschepalen .....Aangekomen bij de feestlocatie trok de bus veel bekijksHet mooie programma van de Noord Net Hat dag
Gastvrouwen de Fire Ladies verwelkomen ons op rode loper ...alwaar onze Freule Anitha elegant over aan komt lopen......zo ook onze Queen Afrodyn die uiteraard blijft babbelen.....Overzicht van de feestzaal
De Famkes luisteren aandachtig naar de opening...zo ook Freule Anitha en Donna Marlena del SolLonny, Queen, Donna Marlena del Sol en Freule Anitha...tijdens optreden 'Mijn zus en ik' helaas was de zus ziek...
Minke Baukje Baronesse fan it Weldam en Agnes lekker buitenEr zijn prachtige groepsfoto's gemaakt van de redhatgasten...en de gastvrouwen poseren graag uitbundig in frisse luchtQueen Buitenpost, Queen Heerenveen, Queens Stadkskanaal
Minke E. geniet zichtbaar van de heerlijke lunch....Baronesse Minke Baukje heeft het duidelijk ook naar de zin!Lonny en Aniet in de koets en Freule Anitha huppelt ernaastSanna en Agnes gaan samen een ritje in een koets maken
Baronesse Minke Baukje, Queen en Sanna bij likeurproeverijGezellige inhoud van de goodiebag, uitgereikt bij vertrekBij het afscheid wandelt Queen Anita met ons mee naar busStralend als gastvrouw Queen Anita voelden wij ons bij vertrek!

Meer albums