Foto's Lourens Event in Bilderberg Lauswolt

Zondag 11 maart 2012

Op zondagmiddag 11 maart hebben we een ingelast uitje gehad naar het Lourens Event in Lauswolt te Beetsterzwaag. Dit om reden dat een aantal van de winkeliers die bij onze Conventie aanwezig zijn op 25 april, tevens op deze zondag hun waren ten toon spreiden en wij op deze manier een voorproefje kunnen krijgen. Vice Queen Antamea, Sanna, Boukje, Elske, Afke, Anitha, Minke, Monique, Lady Grace en Queen Afrodyn hebben een heerlijke middag gehad. Een prachtig event, mooie modeshow, heerlijke hapjes en drankjes, kortom een perfecte organisatie. Wij hebben daar als desorganisatie reuze van genoten. Het mooiste momentje is geweest toen Barones Afke een muntje doorknipte met de woorden: een glaasje wijn kost hier anderhalf muntje, nou dan krijgen ze ook een halve :-). Dankzij Antamea haar Droomprins hebben we een paar foto's van dit gebeuren. Queen Afrodyn heeft gedacht met haar mobiel ook leuke foto's te hebben gemaakt, vooral van de nazit met glaasje wijn. Helaas heeft zij niet gezien dat haar iPhone op filmen stond, waarschijnlijk door de kleine vingertjes van een prinsesje :-). Dit heeft tot gevolg dat Afrodyn leuke videootjes op haar iPhone heeft, maar op deze plek helaas geen foto's van Minke en Monique en ook niet van het halve muntje van Barones Afke :-).

Sanna,Antamea,Boukje,Elske,Afke,Antiha,Afrodyn en GraceLady Grace met links SannaDe super Redhat schoenen van Lady Grace 

Meer albums