Foto's De 'we kunnen weer los inloop'

Woensdag 2 juni 2021

Op woensdag 2 juni zijn de Famkes, na een lockdown van 9 maanden, weer los gegaan met hun activiteiten. 
De start uiteraard bij het eigen clubhuis restaurant Hof van de Koning, alwaar 24 Famkes van een allemachtig prachtig mooie middag op het terras van hun Red Hat Fun and Friendship hebben genoten. De eigen logo vlag van chapter Het Friesche Haagje wapperde vrolijk voor het restaurant!

De eigen vlag wappert voor het clubhuis ter welkomFotograaf van HC Max van Gelder laat de Famkes poserenOp aanwijzing van gast O. poseren Famkes ook voor kasteelJonkfrou Paulina + Queen luisterend naar Vicequeen G.
De overweldigende cadeaus voor jarige QueenDe mondkapjes met 't eigen logo worden met trots gedragenNa de inloop nog heerlijk nagenieten met een diner........het rode hoedje afgezet, nagenietend van de redhatpret!

Meer albums