Foto's Inloop met hilarische kledingruil

Woensdag 30 november 2022

Voorafgaande aan de inloop van 30 november heeft het Conventie Comité gezellig met elkaar in het clubhuis gegeten en ondertussen de agenda besproken. Ja ja, we doen uiteraard niet zo maar wat, er wordt echt officieel vergaderd, met agenda en verslag. En ook al zijn we een desorganisatie, we hebben niet met volle mond gesproken 😉. En van onze inmiddels vaste notuliste Marijke Meu hadden we de volgende dag het mooie verslag alweer in onze mailboxen.
Zo rond 20.00 uur huppelden, naast de reeds aanwezige Comité Famkes Lonny, Sanna, Selcia, de beide Vicequeens, Marijke Meu en Queen Afrodyn, de volgende Famkes al dan niet met grote dan wel kleinere tassen vol kleding en accessoires de Hofkamer binnen: Jonkfrou Paulina Albertina, Rikkie, Marga de Gravin van De Deelen, Freule Anitha, Boukje, Tineke Leistra, Agnes en Lady van Werfstein.
Het was echt zoooo leuk. Een en al vrolijkheid en bedrijvigheid, met het uitpakken van de tassen en het inrichten van de tafels en ondertussen heerlijk bij elkaar sneupen en wat eigenlijk ook super super was: we gingen elkaar vertellen wat voor oefeningen we zoal doen om lenig en fit te blijven. Hm. Misschien wel iets om als vast onderdeel mee te beginnen bij een volgende inloop (uiteraard voor degenen die dat leuk vinden), want het is echt hilarisch.
Toen we zo’n beetje klaar waren met het rond dwarrelen zijn we lekker gaan zitten en hebben we uit volle borst gezongen voor de jarigen van deze maand, Marga de Gravin van De Deelen, Agnes en Lonny. Uiteraard daarna van alles en nog wat bij onze rode hoedenkopkes gehad en heerlijk geschaterd van het lachen.
Alle Famkes zijn weer vol energie en heel tevreden met hun nieuwe paarse en rode kleding en hoedjes aan het eind van de avond huiswaarts gekeerd. Zeker voor herhaling vatbaar zo'n kleding event, en bijkomend voordeel: heeeel duurzaam!

Lonny, Rikkie, Marga en Marijke kletsen eerst lekker bij....Marga de Gravin van De Deelen vervolgens druk met passen......en haar duim komt omhoog! Het past perfect!Marijke Meu (rechts) heeft hele dikke pret
Ook Jonkfrou Paulina Albertina heeft het duidelijk naar de zinFreule Anitha is zoals altijd eveneens stralend van de partijZo ook Lonny en Boukje....En ook Lady van Werfstein geniet intens! Opnieuw 'n TOP avond!

Meer albums