Foto's Pitch & Putt te Leeuwarden

Vrijdag 16 september 2011

Voor de Famkes van Het Friesche Haagje was het vrijdag 16 september weer verzamelen geblazen op de parkeerplaats van McDonald’s.
Er was slechts een kleine opkomst. Redenen zijn ondermeer gelegen in afwezigheid door vakanties en drukte i.v.m. organisatie conventie. Vanuit Heerenveen zijn naar Leeuwarden gereden: Froukje, Wyp, Sanna en ondergetekende, zodat we met één auto op weg gingen. Aangekomen bij de Pitch en Putt in Leeuwarden ( waarbij we oh’s en ah’s slaakten bij het zien van mooie huizen :-), zagen we vanuit de verte al rode hoeden op het terras, namelijk Boukje en Afke.
Eerst natuurlijk even bijpraten met een kopje koffie/thee en een lekker stukje Friese oranjekoek. Maar, hier waren we niet voor gekomen, dus na een korte uitleg werden we de baan opgestuurd. Aangezien we 2 'profs' in ons midden hadden mochten die beide dames samen met 2 'leken' ieder een groepje vormen. Nou, we waren inderdaad 'famkes'. Zandbak en sloten hadden een grote aantrekkingskracht……
Jammer dat Wyp niet vrij-uit kon slaan vanwege haar 'bewegingsbeperkende pleister' , maar putten kon ze heel goed. Na nog een gezellige nazit met een hapje en een drankje vertrok één auto weer naar Sneek en de andere richting Heerenveen.
De dames die niet mee konden hebben een superleuke middag in het zonnetje gemist, maar wie weet komt er een herkansing.
Geesje

Wyp, Geesje, Sanna, Boukje, Afke en Froukje tijdens de koffieEigenaar Wietse Ytsma geeft de Famkes instructiesWietse kan naast pitchen en putten ook fotograferen :-)Boukje in actie en slaat af op hole 16
Afke slaat een approachGeesje (een natuurtalent) slaat de bal in 1 keer op de greenBoukje aan het hengelen en Afke snelt haar te hulpTot besluit hebben we gezellig geborreld en heerlijk gesnackt

Meer albums